בעייה בכתף...

L ucky S trike

New member
בעייה בכתף...

שלום כשנולדתי בבית החולים לא הצליחו להוציא אותי מהרחם והרופא לא היה נוכח בלידה.. במקומו הייתה אחות,האחות משכה אותי בכוח ושברה לי את עצם הבריח. היום אני סובל מכאבים בצוואר ובכתף וכשאני מרים דברים תוך כמה שניות אני מרגיש כאבים עצומים בכתף.. האם אני יכול לתבוע על דבר כזה?? תודה

בן כמה אתה?

אם עוד לא מלאו לך 25 שנה יתכן שתוכל לתבוע, אבל תצטרך להוכיח כמובן שהלידה בוצעה ברשלנות, מה שלא תמיד הכרחי. יתכן טיפול רפואי לא רשלני גם כשהתוצאה לא משביעה רצון.

שאלת המפתח...

אכן, כמו שחיותה כתבה כאן שאלת המפתח היא גילך: במידה וטרם הגעת לגיל 25 תוכל עדיין להגיש תביעה. המקרה שלך הוא כפי הנראה מקרה של לידת פרע כתפיים- שאלה חשובה במקרה כזה היא משקל הלידה שלך ושנת הלידה. פנה בהקדם לעורך דין העוסק בתחום.

L ucky S trike

New member
גילי..

היום אני בן 17... שנת הלידה 1987 ונולדתי במשקל של 4.200 קילו.. אז יש פה על מה לתבוע? והאם יש לך איזו מידה של הפיצויים שאני אמור לקבל.. תודה!

לפנות לעורך דין בהקדם

מציעה לך לפנות לעורך דין בהקדם: לכאורה נראה כי יש קייס לתביעה. לגבי סדר הגודל של הפיצויים: זה תלוי בנכות הרפואית והתפקודית- כלומר, לא אוכל לקבוע זאת באינטרנט...

רגע רגע

בגיל 17 עדיין עליך לפנות לעורך דין יחד עם הוריך, ואם להם יש התנגדות להגשת התביעה - חכה עד שימלאו לך 18

למעלה