בעייה באקספולרר

ofir_99

New member
בעייה באקספולרר

היי אני מתחבר לאינטרנט והכל טוב אבל כשאני פותח את האקספלורר הוא לא מראה לי שום אתר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בקיצור האינטרנט לא עובד לי בכלל אבל החיבור כן מישהו יודע מה הבעייה

zebra

New member
נשמע מוזר

אני הצלחתי להיכנס לאינטרנט גם עם IE 2.0 ....... אם אתה בטוח שיש חיבור אינטרנט שעובד אז תנסה את WWW.MICROSOFT.COM אם גם לשם לא תצליח להיכנס אז הבעיה בטח לא בדפדפן........

yoo

New member
אני יודע....

אבל קודם כל יש לי שאלה קטנה כי יש לי שתי תשובות לבעיה הזו נסה להפעיל תוכנות אחרות כמו איי סי קיו קאזה איימש מסג´ר או כל תוכנה אחרת העובדת על חיבור אינטרנט עכשיו,אם גם הם לא עובדות ואומרות שאין חיבור אז זה אומר שזה סוג הבעיה של winshock ואם זו הבעיה ההיא אז אני אסביר לך כאן אם זה לא בעיה של זה אז פשוט בטל את יועץ התוכן ב כלים----אפשרויות----תוכן-----ולחץ על לחצן ביטול

עמרי 24

New member
הו! לפני שנחפזים !!!

אגב,winsock ולא winshock,אבל עוד הרבה לפני שנחפזים לעשות את הטיפול הרגיש הזה צריך לבדוק את הדברים האלו: דבר ראשון לסגור כל תוכנית אחרת שקשורה לאינטרנט, וזה כולל ICQ קאזה וכל שאר התוכנות. יש לסגור גם תוכנות כמו firewall,esafe,vsafe ודומיהן. לנסות אתר יציב כלשהו (cnn.com או לצורך העניין www.tapuz.co.il) לא הולך? לנסות לקבל או לשלוח דואר דרך אאוטלוק אקספרס למשל. אם אין אפשר לנסות להיכנס לטלנט (למשל לשרת הדואר של נטויז´ן: telnet mail.netvision.net.il 110 מקישים את זה ב"התחל - הפעלה") אם לא מקבלים שם שום דבר אז יתכן והתקשורת באמת מתה אבל זה עדיין לא אומר שיש בעיית winsock. במידה וכן מגיעים למשהו יתכן ומדובר בבעיה באקספלורר,ואז יש לבדוק אם לא מותקן פרוקסי שגוי, או DNS לא נכון בחייגן או בתצורת הרשת. לאחר מכן מה שצריך לבדוק אם יש על המחשב PING או אין,דהיינו,שמישהו אחר יריץ PING על כתובת ה- IP של המחשב שלך. במידה והוא מקבל REPLAY זה ככל הנראה זה בעיית winsock. אחרת זאת בעיית פרוטוקולים או סנכרון. בכל אופן בתמיכה בצורה כזו יהיה קשה לפתור לך את הבעיה ולכן כדאי שתיצור קשר אם ספקית האינטרנט שלך.

ofir_99

New member
תודה לכם על כל ההסברים אבל...

תודה לכם על כל ההסברים אבל... גם ה icq לא עובד אז כנראה שזו בעייה של winsock כמו שאתם אומרים אז איך אני פותר את זה???

דיסקט

New member
פנה לספק! קרתה לי את אותה תקלה,

וזה קרה רק דרך קו טלפון מסויים. אז פונים לספק שיפנו לבזק.

עמרי 24

New member
כל כך הרבה אפשרויות

וכל כך הרבה פרמטרים יכולים להשפיע על אי הגעה לאתרים,אי אפשר לפתור תקלה כזו בע"פ. מוטב שתתקשר למוקד התמיכה. באשר ל-winsock,אני לא שש לתת הסבר על כניסה לרג´סטרי והסרת KEY משם,בלחיצה לא נכונה אתה יכול לגרום לווינדוס לא לעלות יותר.

למעלה