בעיו עם ויזה לסין

idogz

New member
בעיו עם ויזה לסין

התחילו שמועות על בעיות בקבלת ויזה מולטי לחצי שנה לישראלים. השמועה אומרת שמאז ביקורה של לבני בסין ( לפני כשבועיים) ניתנות ויזה רק לחודש. מישהו שמע? נתקל? אולי זאת הזדמנות לכתוב כאן איך מוציאים ויזה רזידנס (Z ) מישהו יודע? תודה

naamazohar1

New member
ב-31 לאוקטובר הוצאנו ויזה

מולטיפול לחצי שנה דרך סוכנות בהונג קונג. לא הייתה בעיה.

Omiz

New member
ויזה Z

ברגע שאתה עובד בחברה הרשומה בסין, בין אם זאת חברה בבעלות עצמאית, JOINT VENTURE או REP OFFICE אתה יכול לקבל ויזה Z (בסינית רשום על הויזה REN ZHI 任职). לצורך העניין, אני עובד ב-REP OFFICE, ואני רשום כ-CHIEF REPRESENTATIVE, שכמובן מקבל ויזה ואישור עבודה לשנה. בנוסף ל-CHIEF REPRESENTATIVE אתה יכול לרשום עוד מספר עובדים זרים כ-RESIDENT REPRESENTATIVE, תלוי בגודל החברה שלך ובקומבינות שלך. בכל עיר גדולה יש מן משרד שרותים שנקרא FESCO, שיוכל לעשות את כל פעולות הרישום עבורך תמורת תשלום.

idogz

New member
יש לי בעיה עם אישור מגורים. בעל הבית לא מוכן

לחתום לי במשטרה. יש קומבינה?

Omiz

New member
לא כל כך הבנתי

אתה צריך שבעל הבית יחתום במשטרה שאתה גר אצלו כדי לקבל את הויזה? לא זכור לי שהייתי צריך להחתים את בעלי הדירה, בשביל זה יש חוזה שאתה יכול להראות להם. אם אני זוכר אתה פשוט מצהיר על הכתובת שלך והן רושמים אותה. מה שכן, הם רשאים לעשות לך ביקורי פתע שמו שעשו לי פעם. יש לך חוזה שכירות? לכל מחוז יש חוקים... מקווה שזה עוזר.....

אMור

New member
FESCO גנבים ../images/Emo152.gif

יש כאלה סינים 'כלבויניקים' ש'מסדרים' כל מיני דברים. יש להם קשרים בכל מיני מקומות והם עושים את הכל בשבילך, תמורת תשלום - כמובן... איך אומרים, כל אחד והמיסטר וואנג שלו... מה שלום ההיא מהבאסטה של הצ'או דו פו? האם if u cant beat them - join them?

Omiz

New member
FESCO...

גם אני מעדיף לא לעבוד איתם כי הם יקרים, אבל בהתחלה נעזרתי בהם כי לא ידעתי כלום. לאחרונה, ניסינו לרשום זר רביעי על המשרד והשלטונות סירבו.... הייתי צריך להזמין את FESCO למשרד, לעשות להם קצת שמוזנינג, לתת לה כמה ספיידרמן לילד, והיא הצליחה לסדר לי את הויזה במקום בו אנחנו נכשלנו.... לגבי הטופו אין מה לעשות, החלונות לא נפתחים במשרד ואני יושב עם פלסטיק שמפיץ ריח של תפוחים שגנבתי מהשרותים למקרה שתישמע אזעקת אמת....

idogz

New member
ניסיתי לפנות אליהם..

אמרו שכבר לא מתעסקים בזה אלא אם אתה לקוח שלהם גם בתחומים אחרים.. לעניין הויזה, ניסיתי את שיטת הטמבל והלכנו למשטרה.. חתמו לי, ואז הלכנו ל"ליסינג סנטר" שם קצת התווכחו וניסו לצעוק על בעל הדירה בטלפון אבל כמובן שזה לא הזיז לו.. בסוף גם הם חתמו לי.. ואז הלכנו למחלקת ההגירה כאן בעיר כדי לקבל איזה אישור שהחברה יכולה להעסיק זרים.. מוזר לי לאור זה שהחברה רשומה על שמי.. אבל לא משנה אמורים לקבל מחר את האישור.. ואז, אלוהים יודע לאן ישלחו אותנו.. או שאולי מישהו אחר כאן מכיר את הפרוצדורה? אמרו לי שאנחנו נצטרך לקבל איזה מכתב הזמנה ואז אני אצטרך לצאת מסין, לבקש ויחזה מחוץ לסין ורק אז להיכנס.. נשמע לי לא הגיוני בעליל.. מישהו יכול לתרגם לי? תודה

Omiz

New member
בוא נחזור שוב על הפרטים

אני מניח שהחברה שלך היא REP OFFICE של חברה הונקונגיץ, ואתה רשום כ-CHIEF REP שלה. אם הרשום מעלה נכון, אתה זכאי לויזת עבודה. במידה ואתה מבקש להעסיק עובדים זרים נוספים, אתה נידרש לנמק מדוע להעסיק אותם (מדוע הם יותר טובים מסינים אחרים...), ובתוך כך להגיש צילום של תואר אוניברסיטאי שלהם, קורות חיים (עם מידע רלוונטי לתחום שבו אתה מבקש להעסיק אותם) ולמלא כמה טפסים. חלק מהסיבות לקשיים שאתה ניתקל בהם הם שהם רוצים שתעשה את הדברים האלו דרך חברות כמו FESCO שאומנם יעלו לך יותר אבל יעשו לך את החיים לקלים יותר... לא ידוע לי על כך שאתה צריך לצאת מסין בשביל לחדש ויזה.... מקווה שהצלחתי לעזור קצת....

למעלה