בעיות

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
בעיות

יש לי מחשב 1.4 עם מערכת הפעלה מילניום לאחרונה עקב קריסות חוזרות ונשנות של האקספלורר 5.5 החלטתתי לבצע התקנה חוזרת. ההתקנה הגיעה ל- 61% ונתקעה. הורדתי אקספלורר 6 וגם כאן נתקעה ההתקנה בסביביות ה- 74%. כמוצא אחרון החלטתי להתקין את המילניום ובהתקנה דרך החלונות נתקעתי בזמן עדכון הדרייברים. התקנה באמצעות הדוס ארכה כשעתיים ועדיין לא הסתיימה שכן עתההוא כבר כשעה מנסה לעדכן את הדרייברים. האם ניתן לחזור למצב הקודם שבכל זאת עבד? האם שאר התוכניות עדיין קיימות? !!!HELP צאר

א-ז

New member
צר לי

אני אישית הייתי מציע לך לרדת מכל העניין ולעשות פורמט למחשב שכן גם אם הוא יעלה אני מניח שהוא יעלה איטי עם הממממממווווווןןןןןן שגיאות...! בלי שום קשר הייתי מציע לך להתקין לא את המילניום זאת מערכת גרועה ואני לא מתפלא בכלל מהמצב אלי הגעת.....98SE יהיה מצוין!

עמרי 24

New member
אחרי התעללות מאסיבית שכזו

הייתי ממליץ לך על פירמוט מלא של ההארד דיסק,

zar

New member
תודה אנשים טובים

גם בשורות רעות צריך לדעת לקבל, ובכל זאת, האם ניתן להציל קבצים ישנים או שהמערכת אם ולכשתעלה תעשה over write על הקיים? מה הסיבה להאטה? שאלמד להבא. ומה עם חלונות 2000? לא עדיפה על 98? אגב, אתמול הנורטון זיהה את הוירוסים החדשים שהגיעו למחשב מאתר של אגד 0אם זה משנה). ושוב תודה צאר

א-ז

New member
למה לך???

איך לך מה לעשות over write פשוט פורמט במקרה הזה אגב הוירוסים זאת תשובה מצוינת שנתת לעצמך לכן גם עדיף במקרה הזה פורמט לדעתי לפחות! לגבי 2000 או 98 ... זה תלוי 2000 עובד בטכנולגית nt שזה הרבה הרבה יותר יציב אך גם מעט פחות ידידותי.... זה יכול לעשות לך בעיות עם משחקים לכן ההמלצה שלי היא שניהם.... 2000 ו 98! על שני פרטישינים שונים בהר דיסק! בהצלחה!

למעלה