בעיות ?

S-G-T

New member
בעיות ?

משהו שאולי קצת לא קשור : מצב היפוטתי : בנאדם קונה מחשב נייד פצצה - מוצא טלפון ציבורי שלא רואים ולא משתמשים בו פותח את הכופסא (עובר אל חוק פדרלי אבל לא משנה) - מוצא דרך להיתחבר אם קרטיס שיחות לא שלא - עושה משהו ``רע`` - הינה השאלה - לכל מודם יש מאכ אדרס נכון ? - נגיד וראו את אותו בנאדם ו הוא יודע שיבואו עליו - אז הוא מחליף מודם מפרמט הכל שם הכל מחדש ומחביא את כל התוכנה שלו - מה הסיכויים שירשיאו אותו במישפט ??????

mmm

New member
הטעות הגורלית

ובכן, אם ראו אותו הוא נתפס, הרשויות, אינני יודע אם בישראל, לא אוהבות פריצה ועוד לרכוש ממשלתי, הבנאדם יתפס אם ראו אותו, וסביר להניח שעל סמך עדות של אדם, בהנחה שהוא אמין(אם יוכח שהוא כך), הבן אדם ישלח לכלא. למה שמישהו יעשה דבר כזה. אז כן ירשיאו אותו, וסביר להניח שהוא ישאר בכלא לפחות שנה אם לא יותר, ואחריזה המדינה תשמור עליו בשתי עניים.

N0

New member
קודם כל...

הייתי מתקין הכל מחדש מעמיס על הארדיסק מספיק סרטי סקס, וקסצים שהוא יתמלא עד הסוף ומפרמט עוד פעם ושוב מתקין ליתר ביטחון. דבר שני אני בספק אם יגיעו אליך אם רק מישהו ראה אותך בחושך זה שטויות, ובכלל המשטרה בארץ ממש לא משהו... מה שכן בקשר ללפתוח את הקופסה, אני עובד עכשיו על מחשיר מגניב שראיתי בתוכנית טלויזיה. שאתה מחבר מיקרופון ואוזניות לקו טלפון כדי להעתיק את הקו ואז אתה יכול לדבר (כמובן שטלכרט בכל מקרה יהיה שם ) אז קצת שאלות אם יש פה מישהו שמבין. 1. האוזניות והמיקרופון צריכים להיות מבודדים עם איזו קופסה שאני לא זוכר את השם שלה כדי שלא שהמודם לא ישמע את הצלילים של עצמו חוזרים אליו. השאלה עם זה משנה ? אם אני לא מחבר אץ הקופסהוהוא בכל מקרה ישמע קצת הד של עצמו. 2. עד כמה זה חוקי ? הרי בכל מקרה אני לא פולש לשום רכוש ממשלתי פשוט בונה מתאם מודם טלפון ציבורי... N0

mmm

New member
אולי ואולי לא....

אולי זה יעבוד, אם אני ואתה מדברים על אותו הדבר. באשר לחוקי, לא יודע(זאת ישראל) , כל עוד אתה לא פותח את הקופסא .

למעלה