בעיות SBS2003 כל מיני

hatiron

New member
בעיות SBS2003 כל מיני

לאנטידוט - תודה טיפ על SP1 - עכשיו אני רואה בכלל צריך קודם SP1 של סרבר 2003? קצת מבלבל ההסבר של מיקרוסופט. אומרים שממליצים קודם של זה ורק אז ההוא וגם הפוך! כבר פעמיים קרה שהשרת לא מגיב כמעט ביכלל. עכבר זז ותפריט סטרט נפתח אבל מה שלא מריצים אין שום תגובה. גם לא עולה טאסק מנג'ר. מה לעשות? איך אני יגלה מה תקע את שרת? נגיד שאני יקבל כסף לעוד שרת. מה אני יכול לעשות איתו בשביל שדברים כאלה לא יקרו? תודה מראש!

Zarnivop

New member
יש סידרה שלמה של SP-ים להתקין לפני

לפי מיקרוסופט:
Step One: Download the updates 1. On the computer running Windows SBS, create a folder named SP1 on your local hard disk. 2. Download and save the following updates into the SP1 folder: 1. Windows Server 2003 Service Pack 1 2. Windows SharePoint Services 2.0 Service Pack 1 3. Exchange Server 2003 Service Pack 1 4. Windows XP SP2 for Client Deployment 5. Windows Small Business Server 2003 Service Pack 1​
אני מציע שתמתין לראות אם התופעות שאתה מציין (התקיעות) נעלמות אחרי הSP-ים. מעבר לזה חסרים הרבה פרטים: כמה עומס יש על השרת? הוא מפעיל גם SQL? כמה משתמשים? מה גודל התיבות? האם בדקת את שלמות בסיסי הנתונים של Exchange? בקיצור, יש הררררבה מאד מה לבדוק. אין טעם להתחיל לפזר ניחושים.

antidot

New member
המממ

זה לא היה טיפ. זאת הייתה שאלה כיוון שיצא לי להתקל בתופעה שציינת לאחר התקנת SP1. בכל מקרה, העבור SBS2003 יש SP מיוחד. הSP1 של Windows 2003 לא מתאים לSBS2003. בנוסף, אני לא זוכר את השאלה המקורית, קישור אליה היה עוזר.

Zarnivop

New member
אנטי, שאני אתקן אותך? P-:

זה סוף העולם, על בטוח
התקנת SP1 ל Server 2003 היא דרישה מוקדמת - בלי זה אי אפשר להתקין את SP1 של sbs 2003... הצץ בכתובת המצורפת בסעיף Step One

antidot

New member
טוב נו...

אני לא נוגע בדבר המצ'וקמק הזה שקוראים לו SBS ומייקרוסופט בזמנו (טרם יציאת SP1 של SBS) הצהירו שאין להתקין SP1 של W2K3 על SBS. כנראה הדברים השתנו... anyway, I stand corrected ;)

Zarnivop

New member
כנראה שלזה התייחס hatiron עם הבלבול

וממש אי אפשר להאשים אותו.

למעלה