בעיות 5940

הגרגרן

New member
בעיות 5940

לאחר כחודשיים שהמכשיר אצלי, להלן מספר בעיות שאני נתקל בהן בו ואשמח לשמוע מבעלי המכשירים האחרים וסתם ממי שיודע התייחסות: 1. Reminder שמתעורר מה-Outlook (פגישה, או משימה) גורם לתקיעת המכשיר, אם אני לא שם לב ואינני לוחץ על Dismiss בתוך זמן קצר מרגע התעוררותו. רק SR מוציא אותי ממצב זה. פניתי ל-HP: הבעיה איננה מוכרת להם. כל שיכלו להציע היה להוריד כל תוכנה צד ג' (אצלי רצה רק ה-Eyron באופן קבוע) ולבצע HR, מה שממש לא הייתי רוצה לעשות, שהלא כל היומן שלי מלא בפגישות, משימות, אנשי קשר והכל בעברית. פניתי לפורום Mobile של Microsoft: הבעיה דוקא מוכרת אך היתה אמורה שלא לקרות ב-WM5. ה-MVP שענה לי, הציע להאריך את זמן ההתעוררות של המכשיר בעת הפעלת Alarm, כי בעת בה המכשיר "רדום" הוא נמצא במצב צריכת מתח מינימלי וכי זמן התעוררות קצוב וקצר מדי ככל הנראה תוקע את המכשיר. הוא הציע לקצוב לערך המתאים ב-Registry של המכשיר 17 - 20. פניתי ל-Eyron: הבעיה איננה מוכרת להם. הציעו להתקין עברית של הדגם 4200, במקום הגרסה שאצלי ולא להתקין אותה ב-Ipaq Storage. מישהו התנסה עם בעיה כזו ? איך פתרתם ? מי שאצלו גם כן עברית של Eyron ואין תופעה כזו, איזה גרסה של איזה דגם התקנתם ? האם אצל מישהו זה עובד תקין כזה כן מותקן ב-Ipaq Storage ? 2. למרות המעבד החזק כביכול של המכשיר, הוא מאוד איטי יחסית ל-Ipaq 1910 ה"חלש" הקודם שלי. איך זה קורה ? מה מאיט אותו כל כך ? ה-WM5 לעומת ה-W2002 ? העברית ? בעיה במכשיר המסוים שלי ? 3. בעת הקלדה עם הסטילוס על המקלדת הוירטואלית, יש המון פספוסים של הקשות (לא כל האותיות שהיקשתי נקלטות), במיוחד כשאני מקליד מהר. לא היתה לי בעיה כזו ב-1910. חשבתי: אולי בעיית כיול. כיילתי מחדש - אין שיפור. העברית ? איכות המסך-מגע ? בעיה אחרת ? 4. הדלקה: יש לא מעט פעמים בהם נדרשת לחיצה חוזרת, או ממושכת מאוד על מנת שהמכשיר ידלק. בעיית מגע / לחצן ? 5. אם אצטרך לבצע HR, מה יקרה ל-Tom Tom ? עם המכשיר לא מגיע שום דיסק של התקנה שלו. האם הוא נשמר כמו מערכת ההפעלה ? מודה מראש על כל התייחסות.

erezstr

New member
אז ככה

גרגרן יקר *. לגבי ה- TOMTOM, התוכנה צרובה ברום (למיטב ידיעתי) והמפות שמורות ב- Ipaq File Storage. לאחר HR התוכנה מותקנת. *. גם אצלי יש "בריחה" של מקשי העברית אבל שמתי לב שזה קורה בעיקר בפתקים ופחות בפגישות. ממש מוזר. *. לגבי לחצן ההדלקה- פם זה היה גם אצלי ופתאום הכל הסתדר. *. מכשיר איטי? לא ממש. היה לי 3715 וביצעתי השוואה בין השניים (לא עם בנצ'מרק אלא ככה בקלילות, לפי העין. לא ראיתי איטיות מאוד מורגשת של ה- 5915 שלי. עברית של איירון. ארז

AYELET1

New member
נפגשתי עם 2 מכשירים כאלו:

האחד איטי מאד והשני ממש ממש לא. את בעל האיטי אינני מכירה ולפיכך מאד יתכן שהבעיה שלו . הבעלים השני הוא בהחלט POWER USER והמכשיר שלו זז יופי. אז האם יתכן שאין לך תוכנה סוגרת ישומי צג שלישי (כמו מג'יק בטון למשל)? לגבי כיול המסך, מה עם זה?

הגרגרן

New member
בשלב זה במכוון אין לי ישומי צד ג'

פרט לעברית ול-TomTom, לכן גם לא התקנתי עזרים כמו אלה. לגבי כיול המסך, קראתי וזו איננה הבעיה אצלי: הכיול מסתיים בסבב אחד, המכשיר חדש ועדין לא צבר לכלוך ו/או שריטות/שקעים ובמכוון לא הדבקתי מדבקה על המסך, לאחר ששמעתי על בעיית המדבקה אצל עמית לעבודה.

הגרגרן

New member
וגם שאלת SPB

וסליחה על חזרה על שאלה, שהתגלגלה לה במורד דפי הפורום (משום מה היא איננה מקפיצה את השירשור לכאן): לקראת HR, שככל הנראה לא יהיה לי מנוס מלנסותו, הורדתי גרסת התנסות של SPB. ביצעתי באמצעותה גיבוי של ה-PPC לקובץ ב-SD, אך אינני רואה בתפריט אופציה של שיחזור. גם כל אופציות הגיבוי שראיתי היו למכשיר עצמו, או לכרטיסי זיכרון חיצוניים שלו, אך לא ל-PC השולחני. מה אני מפקשש ?

zerez

New member
השחזור נעשה

ע"י הרצת קובץ הגיבוי. SPB מייצרת קובץ EXE, כדי לשחזר את המכשיר צריך להריץ את הקובץ הזה.

zerez

New member
יש לי תופעה דומה על מכשיר ASUS 636

עשיתי HR והתקנתי רק את העברית של רונלייט, הבעיה נעלמה אבל חזרה אחרי זמן לא רב מבלי שהתקנתי כלום על המכשיר. איזה REGISTRY ENTRY הציעו לך לשנות?

הגרגרן

New member
התשובה המלאה של ה-MVP סער אביגדור

הבעייה תועדה בעבר בהקשר ל- IPaq ומכשירים נוספים אולם הייתה אמורה להיעלם במה"פ WM5. בכל אופן כבר מזמן שבעייה זו איננה מדווחת בהקשר למערכת הפעלה WM5. אחד הפתרונות מוצע בתוכנת Tweaks2K2 (קישור: http://www.tweaks2k2.com) המספקת ממשק פשוט וידידותי לעריכה "אוטומטית" של הרג'יסטרי. אם תתקין את התוכנה (אפשרית התקנת נסיון ל- 3 הפעלות), תחת תפריט: Tweaks/System Tricks/Collection3 תמצא את: Alarm Fix for WM3/5. מה שה- Tweak הזה עושה, זה להאריך זמן ההתעוררות של המכשיר בעת הפעלת Alarm. בעת בה המכשיר "רדום" הוא נמצא במצב צריכת מתח מינימלי. זמן התעוררות קצוב וקצר מדי ככל הנראה תוקע את המכשיר. יש לקצוב לערך 17 - 20. השינויים ברג'יסטרי יתבצעו אוטומטית. אם זה לא עוזר, האם מדובר בתפעול Alarms מתוך מערכת ההפעלה (Start/Settings/System/Clock&Alarms ) או מתוך יישום צד ג'. אם זו מערכת ההפעלה, ייתכן ויש תקלה ספציפית לדגם זה וכדאי לפנות לתמיכה של HP ישראל. כנ"ל אם זו תוכנת צד ג', שהרי אז יש לפנות לתמיכה הטכנית של מפתח התוכנה. ב- 1- המכשירים שיש כאן, ובכלל זה HP6915, הבעייה איננה קיימת. ייתכן גם שגיבוי מלא וביצוע HR ואחריו התקנה וסנכרון מחדש יעלימו את הבעייה. שווה לנסות. ============================= סער אביגור פורום Windows Mobile - מיקרוסופט ישראל

למעלה