בעיות תלות במוצץ...

אימוש10

New member
בעיות תלות במוצץ...

הבייבי שלי בן שנה וחצי, בשבועיים האחרונים סובל מהשיניים ולא מוכן להיפרד מהמוצץ...הוא אפילו למד להגיד מוצץ, ומבקש אותו ורוצה להסתובב איתו כל היום. בהירדמות, במהלך היום, אפילו באמבטיה. עד לפני שבועיים לא היה צריך אותו לא בהירדמות ובטח שלא במשך היום, לפעמים המוצץ היה עוזר לו להירדם אבל לא הכרחי. אני מפחדת שתתפתח תלות שיהיה קשה להשתחרר ממנה. תייעצו לי מה עושים? אני מוטרדת מאוד...

tiger mom

New member
כמה רעיונות

1. תני לו מוצץ. זה מרגיע אותו. עצה למשך: אל תחיי מפחד שהילדים יתרגלו לכל מיני דברים ובגלל זה מראש לא עושים. לא כל הילדים מתקשים להפרד ממוצץ ורוב הילדים לא ישנים בטירונת עם מוצץ. 2. תני לו קרטיבים. אצלנו זה מאד עזר (כי אצלנו היא לא רצתה מוצץ כשכאבו לה השיניים. 3. תני לו משהו להרגעה.

כן

לעזוב אותו בשקט ולשמוח שיש לו משהו שעוזר לו להירגע בעיתות מצוקה כמו בקיעת שיניים שזה נראה לי מאד כ-ו-א-ב... רננה שלי גם אוהבת את המוצץ שלה, וכמו תמיד יש תקו' שיותר מחוברת ויש שפחות. בגיל 3 אתחיל לדאוג, לא עכשיו.

yulink

New member
מסכימה עם מה שכתבו פה

עזבי אותה, אם זה מרגיע, אני גם הייתי היסטרית כל הזמן שהיא תתרגל לכל מיני דברים, היום היא בת שנתיים וחצי בגן היא בכלל בלי מוצץ רק לשינה, אח"כ הולכת ושמה אותו בתיק שלה ובבית אחרי שהיתה דבוקה למוצץ 24 שעות כמעט באחד מסופי השבוע הודענו לה שהיא גדולה ולא צריכה מוצץ במשך היום ומוצץ הוא רק לשינה היו כמה ימים קשה, אבל גם לזה היא התרגלה...

למעלה