בעיות תיוג

בעיות תיוג

שלום! (שוב אני עם שאלות שבטח יגרמו לי לעשות צחוק מעצמי, אבל מה לעשות, ככה לומדים, נכון?
)
1. אני כותבת בדף העסקי שלי על עבודה טובה שמישהו ביצע עבורי ורוצה לתייג אותו ככה שהסטטוס יופיע גם אצלו. כלומר לא רק שהשם שלו יופיע עם קישור אלא שתהיה לו אפשרות להציג את הסטטוס שלי על הקיר שלו. אבל לא מוצאת אפשרות של who are you with כמו שיש כשאני כותבת סטטוס על הקיר האישי שלי. למה? איך אני מפרגנת לאותו אדם בצורה פייסבוקית מקובלת בלי לכתוב על הקיר שלו ישירות?
2. אני כותבת בדף העסקי שלי על שירות לא טוב שקיבלתי מחברה מסוימת ורוצה לתייג אותם כדי שיראו (נגיד) את התלונה שלי. שוב, בלי לכתוב על הקיר שלהם ישירות. איך עושים את זה?! ובדף הפרטי שלי איך עושים את זה?

תודה מראש!

shoosh2607

Member
מנהל
קודם כל

אצלנו אין שאלות שעושות צחוק. מהכל לומדים

1. את לא יכולה לתייג אדם בפוסט בדף. מה שאת יכולה לעשות, זה לשנות בחץ מימין לפוסט (אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהפייסבוק באנגלית) לשם הפרטי שלך ואז את למעשה כותבת פוסט בדף אבל לא בשם הדף אלא בשמך הפרטי.
התיוג יופיע אולם הפוסט יופיע בצד (posts to page).
ואחרי כל זה, אני מניחה שזה לא מה שאת רוצה.
אז יש אפשרות לתייג אדם (בתנאי שהוא חבר שלך באישי) בתמונה.
את מעלה את התמונה לדף, לוחצת POST.
אחרי שהיא עלתה, תלחצי קליק ימני - תפתחי אותה בחלון או טאב חדש ושם תהיה האופציה של tag
2. לתייג דף אחר זה לא בעיה. כמו תיוג רגיל @ ואז ללא רווח את שם העסק.
3. הערה נוספת - לא ממש הבנתי את "כלומר לא רק שהשם שלו יופיע עם קישור אלא שתהיה לו אפשרות להציג את הסטטוס שלי על הקיר שלו". ברגע שזה מופיע עם קישור, זה יופיע לו בדף. זה הולך ביחד

ואחרי הכל - אני חייבת להודות לך - איתגרת אותי

אני לא מכירה את השמות של הדברים אז קשה להסביר

אבל אני אנסה.
אם למשל חברה כותבת משהו שיהיה לי מעניין ועושה @שושן, אז אני מקבלת הודעה "חברה שלך הזכירה אותך" ואז אני הולכת ורואה מה היא כתבה. אבל זה נשאר על הקיר שלה.
לעומת זאת אם חברה כותבת על מסיבה שהיינו בה ועושה with שושן אז אני מקבלת הודעה שהיא תייגה(?) אותי בפוסט שלה והאם אני מסכימה שכל הפוסט שלה יופיע על הקיר שלי. ואז כל החברים שלי רואים את זה גם.
הגיוני? אני מניחה שלשני הדברים יש שמות נפרדים אבל אני לא יודעת מה הם...
&nbsp
בכל מקרה, בדף הפרטי שלי אני מצליחה לעשות הכול ובדף העסקי בכלל אין לי אפשרות של who are you with ולכן כל מה שאני מצליחה לעשות זה @שם. זה קצת מבאס כי הייתי רוצה שכל הפוסט (העסקי) יופיע בדף של מי שהזכרתי.
&nbsp
מקווה שהצלחתי להסביר...
ותודה מראש

shoosh2607

Member
מנהל
הבנתי אותך עכשיו

אז כן - ככה זה. בדיוק כמו שתיארת.
לשניהם קוראים תיוג אבל פייסבוק משנים את ההגדרות כל הזמן... פעם זה לא היה ככה.
כדי לעשות את מה שאת רוצה (בדף העיסקי) יש לך שתי אופציות (מבאסות באותה מידה) - או בתמונה כמו שהסברתי אתמול או לכתוב אצלם...
Sorry

&nbsp
&nbsp

למעלה