בעיות שיניים

ProxyAnon

New member
בעיות שיניים

שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים לכך. לפני כמה שנים, שעשו לי את הסתימה הראשונה, הרופא הזהיר אותי לשמור על השיניים שלי, אך אני בסך הכל ילד בן 14 ולא הבנתי מה חשיבות הדבר. לפני כחודש, כשהשיננית רצתה לעשות לי בדיקה שגרתית שלפני ניקוי שיניים היא אמרה לי שהמצב שלי מחפיר, המון חורים, והצטברויות גדולות של עששת. אחרי הבדיקה המאכזבת מבחינתי, החלטתי שאני צריך לקחת את עצמי בידיים ולהקפיד על ציחצוח שיניים כיאות ועל הוראות השיננית. כעבור חודש, פניתי שוב אל השיננית לבדיקה, הרוב סודר למזלי, מהצטברויות העששת הגבוהה הצלחתי להיפטר, ולחורים נקבע תור ביום ראשון הקרוב לסתימתם. הבעייה הגדולה היא שעל שתי השיניים הקדמיות, הצטברה עששת מאוד גבוה, ממש רובד לובן גדול ומגעיל שגם אחרי נסיונות רבים לא הצלחתי להוריד.. אחרי פניתי לשיננית אמרה ביאוש: "לצערי, הדבר היחיד שתוכל לעשות זה להגיד לילדים שיהיו לך להקפיד טוב טוב כי את זה לא ממש ניתן לתקן.. אלא בציפוי מיוחד אבל בערך כל שנתיים תצטרך להוריד אותו.." ועוד הסבר שלא חשוב כרגע.. מאז זאת, אני די בדיכאון, אומנם אמרו לי להקפיד על השיניים, אבל לא הקשבתי, לא חשבתי שלי זה יקרה.. אז למישהו יש בכל זאת רעיון כולשהו כיצד להוריד את הרובד הזה?

odeia

New member
תנסה לצחצח במשחות השיניים הבאות:

של חברת וולדה: משחת שיניים של מלח ומשחת רטניה. הרטניה בערב, המלח בבוקר. בנוסף - משחת השיניים של באן ריידר, מידי פעם במקום אחת המשחות של וולדה. להקפיד לצחצח בוקר וערב, ואולי אפילו אחרי ארוחת צהריים. להקפיד לצחצח כל יום, כל הזמן, לאחר כמה זמן תתחיל לראות תוצאות.

ProxyAnon

New member
כבר חודש שלם...

שאני מצחצח במשחת שיניים מצויינת.. לא רק בוקר, צוהריים וערב.. אני מצחצח אפילו אם אני שותה כוס תה, אוכל עוגייה.. כל דבר! וזה לא יורד!!

nightroll

New member
תיקון קטן

אודליה התכוונה משחת שיניים של סאן ריידר, לא באן ריידר. אבל תנסה להמיס כפית סודה לשתיה בחצי כוס מים ולצחצח בזה את השיניים פעממים ביום. זה מלבין את השיניים ואולי יעזור גם לבעיה שלך.

odeia

New member
איזו משחת שיניים? תנסה בכל זאת

לצחצח במשחות השיניים שהמלצתי לך: וולדה וסאן ראיידר. ולא לשכוח שיננית כל 3 חודשים.

עוד ג´ל: של היבואן Forever Living

הוא נקרא: פוראור ברייט Forever bright ומיוצר מאלוה ורה וחומרים נוספים מעולה!!! יכול לשפר את מצב החניכיים תוך ימים. רשמית, בכלל, כדאי לדעת שיש לחברה מוצרים מעולים, על בסיס אלוה ורה גם לחיזוק מערכת החיסון ולא, אני לא מפיצה רשומה - צריך לאתר אותם.

odeia

New member
נאוה, האם משחת שיניים זו עוזרת גם

לנסיגת חניכיים? כמה עולה משחת שיניים כזו? איפה משיגים אותה? שכחתי משהו לשאול שאת יכולה לספר לי עליה?

למעלה