בעיות שינה

sad/one

New member
בעיות שינה

בתי בת חמישה חודשים , ועדיין מתקשה מאוד להירדם בעצמה. לפני כל השכבה , גם בצהריים וגם בלילה , היא בוכה וצורחת ואינה מוכנה להירדם למרות שהיא עייפה מאוד. ניסיתי את שיטת חמש הדקות , כמה פעמים , כל פעם במשך כמה ימים , וכן ליטוף , אור בחדר, מוסיקה , וכו´ , אבל שום דבר לא עוזר. הצילו !!!!

דסי אשר

New member
היא קטנה מידי לשיטת

חמש הדקות- מנגנון השינה המסודרת מאורגן יותר מאוחר. אולי תכנסי לאתר של ד"ר אבי שדה, מומחה בינלאומי לנושא בעיות שינה של תינוקות וילדים. באתר ישנו צ´ט. אם את מעוינינת, מחר אחפש לך את שם האתר וכתובתו. דסי

אלה_ה

New member
היא קטנה לשיטת 5 הדקות

בגיל הזה אני הרגלתי אותו להרדם לבד בהדרגה. בהתחלה כשאני מנדנדת את המיטה. אח"כ כשאני עומדת ליד. אח"כ לבד. אבל יכול להיות שהיא עוד לא בשלה לזה. אולי חכו עוד חודש ונסו שנית.

יונית ש

New member
גם אצלנו אותה בעייה

מאי כבר בת כמעט חצי שנה, וההירדמות היא רק בניענוע של המיטה או העגלה. אצלי היא בוכה מעט. אבל אצל המטפלת היא בוכה המון. ונורא חבל כי היא פשוט לא מצליחה להירדם לבד. אם תמצאי פתרון. אהיה שמחה לחלוק אותו איתך. בהצלחה יונית

נעה גל

New member
אני מסכימה כאן עם כולן, היא מאוד

צעירה והיא בגיל כזה שהיא לא אמורה להרדם בעצמה... זה נכון שיש תינוקות שעושים את זה באופן טבעי (למה הם תמיד של החברות שלנו???), אבל בגיל 5 חודשים (ולדעתי גם הרבה יותר מאוחר) תינוק עדין צריך את מגע ורייח של אמא. למה לא להרדים אותה על הידיים? או במיטה שלכם לשכב לצידה? (אל תהרגו אותי, אבל זו שיטה טובה)

למעלה