בעיות ריגשיות

יפונית

New member
בעיות ריגשיות

שלום ושבוע טוב אני מסיימת שנה שניה ברפלקסולוגיה ואני עושה סטאג" אצל ילדים במצבי סיכון עם ביות ריגשיות השאלה שלי האם לעשות להם איזון הורמונלי ודבר נוסף מאיפה אני לוקחת חומר על בעיות ריגשיות ברפלקסולוגיה יש לציין שחלק מהילדים מטופלים בריטלין.בבט כללי על כפות הרגליים אין כימעט סימנים חוץ מכמה בודדים ממש צבע הרגליים כימעט של כולם בצבע צהוב חלש ויש להם המון קריסטלים באיזור הכתף המעיים והעקב הילדים בגילאים של 6 עד 11 דבר אחרון מאיפה אני יכולה ליקנות מיטה יד שניה אני רוצה ליתרום אותה למעון שבו הילדים מטופלים זה נימצא באיזור הקריות המון תודה ושבוע טוב

מקוםבלב

New member
שלום לך,

באופן כללי אין שום בעיה לעשות איזון הורמונלי . למה את חוששת לעשות? נראה לי שילדים עם בעיות שכאלו צרכים יותר הרגעה ולעבוד הרבה על אדמה. כמובן לעבוד על כל המערכות כדי לתת לגוף את היכולת לגיע לאיזון. לא לשכוח לעשות טיפולים קצרים. הייתי משלבת שמנים להרגעה ותציות באך אם את עוסקת בזה. שיהיה לך בכיף ובהצלחה ואם יש עוד שאלות אשמח לענות. יום נפלא.

יפונית

New member
בעיות ריגשיות

תודה לך מקום בלב אני לא עושה איזון הורמונלי מישום שהם קטנים אני לא עוסקת בתמציות באך וגם לא שמנים אני מצליחה להחזיק כל ילד לא יותר מ15 דקות וזה לאחר שיכנוע זה מאוד מורכב. יש המון קריסטלים בעיקר באיזור המעי הגס והריאות הם לא מאפשרים לי לפרק גם בעקב כי לטענטם זה מדגדג כואב. אולי יש לך מושג איפה אפשר להשיג מיטת טיפולים יד שניה אני כרגע עושה את הטיפולים על מיזרון. תןדה וחודש טוב

מקוםבלב

New member
בעיות רגשיות

מאוד מתחבר הקריסטלים שלהם למצב הרגשי בו הם נמצאים. לגבי מיטה יש כל מיני הודעות באתריםשל אלטרנטיבה . כמו כן בעיתון חיים אחרים לפעמים יש מודעו. גם בבתי הספר השונים יש אנשים שמפרסמים על לוחות המודעות. פשוט לשוטט ולחפש. שיהיה בהצלחה.

avorly

New member
יפונית,

למדתם את ההקשר ההוליסטי של כל איבר ואיבר?

בנוסף לכל מה ש"מקום בלב" כתבה,

אני רוצה לייעץ לך לעבוד עם הרגש שלך,האינטואיציה לפי תגובת הילד. הקריסטלים אכן מעידים על חסימה ריגשית כלשהי,אם זה איזור הכתף,זה ככל הנראה המעמסה שיש להם מבחינה רגשית. ילדים עם בעיות סיכון,זה יכול להיות ילדים שלא עלינו אחד ההורים עם בעיות שתיה,סמים,אלימות וכ"ו. צריך לנסות להבין מה הרקע של הבעיות בכדי לטפל יותר לעומק,אך לפי הבנתי ונסיוני אין לך אפשרות כ"כ בתקופה של סטאז' שכזה לאבחן לעומק,אך מה לעשות שאלו הם הדרישות בסטאז'. לגבי צבע צהוב ו"רגל נקיה",זה הרמזים אולי העקריים,אבל החשובים. צבע צהוב,יכול להיות כעס,קנאה,שינויים קצוניים במצב רוח, חוסר שליטה ברגשות או תחושה שהוא לא יכול לספק את הרגשות שלו..אבל שוב זה צריך לבדוק אצל כל אחד זה מסיבות שונות. לגבי ה"רגל נקיה",אותו ילד כביכול מראה שהכל בסדר אצלו,אבל בפנים הוא עובר תהפוכות. זה הסתרת הדברים שקורים באמת,"אצלי הכל בסדר.." אני מציעה לך לבדוק על התרופה (הכ"כ לא אהובה עלי) ,רטלין",למי היא ניתנת,למה היא ניתנת ומה התופעות שלה.פרטים מלאים על מחלות ותרופות יש בספר "מרק" שהוא לדעתי ספר חובה בכל בית בלי קשר ללימודי רפואה כלשהי. לגבי מיטה,שוב,חפשי בעיתוני רפואה משלימה ואפילו באתרים של מכירת ציוד לרפואה משלימה. בהצלחה.

יפונית

New member
תודה למיכלגור

שלום לך תודה על תגובתך זה מאוד עזר. לגבי כל מה שכתבת זה נכון. הילדים האלה הוצאו מהבית בצו בית מישפט היות ואני עובדת שם ניתנה לי האפשרת לעשוץ את הסטאז" שלי שם.אני יודעת מה הרקע למה מקבלים תרופות וביכלל מה מצבם.אני יכולה לציין שממש לכל הילדים 6 במיספר יש אותם סימנים בכפות הרגליים הרבה קריסטלים צבע צהוב חריץ פרידה מי יותר מודגש ומי פחות .לכולם אני עושה כימעט את אותו הטיפול בעדינות וטיפול מאוד קצר הם לא מאפשרים לי יותר מ10 דקות עד15 דקות אוהבים הרבה לימפה ראש החזקת עקבים והרבה מדגדג להם כואב להם כאשר אני מפזרת קריסטלים. זהו טיפול חודרני והוא ניתן אך ורק באישור ההורים אם יש כאלה....... והם פשוט ילדים מקסימים ומתוקים שגורלם היתאכזר אילהם המון תודה יפונית

שלום יפונית

את עושה עבודה נפלאה איתם. שמתי לב שאת חוזרת ומזכירה את נושא הזמן. זה בסדר עשר דקות- רבע שעה. אל תשכחי שהם ילדים קטנים ולא יכולים לשאת טיפול ארוך. לגבי הכאב- אולי תשחקי עם סף הכאב? תתחילי בעדינות ווכשאת מחליטה לעורר בהם כאב (עבודה על קריסטלים) תנסי להנחות אותם לנשום עמוק ובנשיפה שלהם- את תלחצי על הקריסטל לרגע קצר ומהיר וכך הכאב יהיה אולי חד אך מהיר עבורם. המטרה בנשימות המודרכות היא שיתרכזו יותר בנשימה ופחות בכאב. נסי להפוך את זה למשחק- אולי להגיד להם שינשמו יחד איתך (שיסתכלו עליך מכניסה אוויר ונושפת אותו ויעשו גם כאילו מתוך משחק נשימות) ואולי זה יסיח דעתם לרגע מהכאב. כואב להם- תקשיבי לזה. תתחילי מהפחות כואב ובהדרגה קצת יותר כואב... בהצלחה!! ענת.

moshe7101

New member
תודה לך ענת

שלום לך ענת המון תודה על המידע אני בטוחה שזה יעזור שבוע טוב יפה

avorly

New member
יפונית, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

לפני הכל-
על ההתייחסות המאוחרת. לשאלתך: בהחלט אין בעיה לעשות איזון הורמונאלי, אך לדעתי כדאי בהחלט לעבוד על מערכת פינוי ובמקביל חיזוק הבטחון העצמי דרך הטיפול הרפלקסולוגי. בילדים עם בעיות רגשיות שונות, גם כאשר מטופלים בריטאלין,כדאי לנסות להבין מהרגל מאיפה בדיוק מתחילה הבעיה. אם תוכלי להעלות צילומי רגליים לפורום, נשמח לפתוח עליהם דיון מעמיק. כמובן שחייב להעשות בהסכמת המטופל. המשיכי לעדכן אותנו בסטאג', כך נחכים כולנו. לגבי מיטת טיפולים יד שניה- חיפשת בלוחות של הפורום? אם בכל זאת לא מצאת, אשמח לעזור במסרים.

avorly

New member
לכל החברים שענו,

לפני הכל-
על ההתייחסות המאוחרת. ו....
על כל מילה בתגובותיכם. תענוג לקרוא. גאה בכל התגובות שלכם.

למעלה