בעיות ריגשיות

g a g a g a

New member
יכול להיות שזו תוצאה של קושי פיזי לא מטופל...

רק מאינטואיציה ראשונית, את אומרת שהוא אהוב בגן, ואוהב פעילויות שונות ומגוונות, מלבד סוג מאד מסוים של פעילות שדורשת למשל מאמץ של חגורת כתפיים... מלבד זה ציינת שיש לו היפטוניה ולא ציינת שטיפלתם בכך עד היום... מאד נראה לי שאם ההיפוטוניה לא טופלה עד היום זה מקשה עליו פעולות כמו ציור או מוטוריקה עדינה. אני הייתי הולכת לאבחון של מרפאה בעיסוק לפני פסיכולגים למיניהם - קושי פיזי הוא הבסיס וצריך לפתור אותו לפני טיפול בבעיות הרגשיות שנוצרו אם בכלל...

תמרע2

New member
היי GAGAGA

תודה רהב לך על התגובה אני רוצה לציין שהגננת הפנתה אותנו לריפוי ועיסוק הגשתי להם את הטפסים אני מאמינה שעוד חודש הם יתקשרו אלינו למה הכוונה שלך היפוטוניה?

g a g a g a

New member
ציינת חולשת שרירים

היפוטוניה היא מתח שריר נמוך.מתבטא בחולשה ורפיון. אצלנו זה אובחן לפני גיל שנה ומטופל לאורך השנים אני שמה על זה דגש מיוחד כי אני יודעת על ההשלכות הרגשיות והחברתיות שיכולות להיות תוצאה משנית

אני כדי לכתוב לך לא לפחד מאבחון

אנחנו בעיצומו של אבחון וכבר בתחילת טיפול רגשי עם בן עוד מעט ארבע. התהליך מאוד עוזר לו ולנו ואני מאמינה שאנחנו מקבלים תובנות ופרקטיקה חשובים. תחשבי על זה כך שעכשיו אתם לבד עם החששות והתהיות ועין מקצועית יכולה לשפוך אור ולתת לכם כלים שיקדמו אותו. תבקשי הפניה מרופא הילדים / משפחה לאבחון פסיכולוגי. בהצלחה

תמרע2

New member
צפלולית באת לי משמיים

אנחנו מתחילים שיחה ואיבחון דרך הפסיכולוגית של הגן אם לא יהיה התקדמות אני יקח לי פסיכולוג פרטי . שאלה לי אליך הדוגמאות של הבן שלי שרשמתי למעלה זה נובע מבעיות ריגשיות ?או זה בנוסף ?

אני לא מתיימרת לנסות לאבחן מה גם שאיני אשת מקצוע ולא מבינה בזאת המון. אם אתם כבר מתייעצים עם פסיכולוגית אז הכיוון טוב. לרוב, וזו הכללה, לפסיכולוגית דרך הגן אין המון נסיון ואין המון זמן להשקיע בטיפול משורש הבעיה לבד מהדרכה הורית והכוונה. אולי אני טועה אבל כאן זו התחושה שקיבלתי. טיפול פסיכולוגי בשוק הפרטי הוא מאוד יקר ולכן אני היתי מציעה לנצל ראשית את מה שמגיע לך דרך הקופה. אנחנו הגענו דרך הקופה לפסיכולוג ילדים מקצועי וטוב. אם את במקרה מאיזור הדרום, אולי אוכל להמליץ לך לבקש להגיע לאותו אחד או ליחידה בה הוא ואחרים כמוהו מטפלים.

תמרע2

New member
היי צפלולית

תודה אנו מאיזור הצפון ופרטי התכוונתי דרך הקופה כול מפגש 30 שח שזה כלום אבל כמו שאמרת ננסה קודם דרכה ואשמח להתייעץ איתך טוב לי על הלב שיש אותך תודה רבה

imasarit

New member
ממליצה לערוך אבחון התפתחותי מקיף

במכון להתפתחות הילד.

למעלה