בעיות רגישות

שמונט

New member
בעיות רגישות

היי יש לי 2 בעיות במשחק: האחת היא שקבעתי 2 כפתורים בג'ויסטיק שיהיו הTRIM אחד למעלה אחד למטה, אבל הם לא רגישים מספיק, כל לחיצה עושה תגובה גדולה מדי, איך אני עושה שההשפעה שלהם תהיה מינימלית? עוד בעיה היא שבמטוסים גדולים כשאני רוצה להנמיך עם הג'ויסטיק אין תגובה עד נקודה מסוימת שאני דוחף ומנקודה מסוימת בבת אחת אני מקבל תגובה גדולה מדי והמטוס יורד יותר מדי באלימות. תודה לעונים ואם אפשר תסבירו לי שלב שלב איך פותרים את זה כי אני לא ממש מבין.

LLEM

New member
ניסיון לענות

ה- FSX לא מותקן אצלי כרגע, ואני לא זוכר כיצד זה נראה שם, אבל אני אנסה לענות לך בהתבסס על הפונקציות שיש ב- FS9, אשר לא שונות בהרבה למיטב זכרוני: 1. בכל קביעה של פונקציה מסוימת לכפתור בג'ויסטיק (Assignment) יש מין בורר כזה בצד ימין, בעל שלושה מצבים: ריק, חצי מלא ומלא. זה מה שקובע את מספר החזרות (Repeat) בלחיצה רצופה ליחידת זמן. אם אתה מעוניין בתגובה קצרה/חלשה/איטית, דאג שהבורר יהיה ריק. 2. התחום שבו הג'ויסטיק לא מגיב (למרות שמזיזים אותו) נקרא Null Zone. אתה צריך לדאוג, שבהגדרות של הג'ויסטיק בסימולטור התחום של ה- Null Zone יהיה מינימאלי על מנת לצמצם את השטח, שבו הג'ויסטיק "לא מגיב". בנוסף לכך, אם אתה חושב שהג'ויסטיק רגיש מדי לתנועות קטנות, אתה יכול לשנות את הרגישות שלו (Sensitivity).

שמונט

New member
ענית לי כמעט על הכל

רק שהרגישות של הג'ויסטיק ניכרת בדחיפה קדימה כל השאר סבבה

למעלה