בעיות קשב

אתי a

New member
בעיות קשב

אני יודעת בתור אמא שייש לילד שלי בעיה ואני מפחדת לגשת לרופא אני יודעת מה הוא יגיד לי הילד שלך צריך רטלין אני מאוד חוששת מזה יש לי 3 אחינים עם רטלין תעזרו לי הידל בן 5

מוטרד 19

New member
מה הקשר לאחיינים הילד זקוק לעזרה

ואת צריכה לחשוב רק את טובת הילד ולא "מה יגידו" חבל שתלקי עצמך עוד 10 20 שנה וכבר יהיה מאוחר . בהצלחה ותעדכני

אתי a

New member
תודה

רצתי לגיד לך תודה גדולה אני היום הלכתי לרופא מטפל ואמר לי דחוף להיתפתחות הילד כי הוא ילד בן 4 ושמנה חודשים

zivadina

New member
בעיות קשב

קודם כל, רק רופא יכול לאבחן את הילד, לא הורה... שנית, הפרעת קשב היא תורשתית, ולכן ייתכן שיש לו הפרעת קשב. שלישית, כל ילדי הפורום לוקחים ריטלין והם ילדים נהדרים כמו שרק ילדים עם הפרעת קשב יכולים להיות, וגם מצליחים להסתדר בבית הספר בגלל הריטלין. לדעתי, את לא צריכה לחשוש מן הריטלין, שנמצא בשימוש כבר 80 שנה, אלא צריכה לחשוש מכך שהילד יחשוב את עצמו ללא מוצלח ו"דפוק" אם לא יטפלו בבעייה שלו (שעדיין לא ברור מהי).

10Keren10

New member
את פוגעת בילד.

חוסר הטיפול והאבחון של הילד עלולים לפגוע בו. יש לי חברה שהילדה שלה לוותה בקשיים מאז כיתה א', החברה תמיד אמרה שהילדה עצלנית. כאמא מנוסה שיש לה שני ילדים אחד ADHD ואחד ADD אמרתי לה שאין דבר כזה עצלנית, לילדה קשה תבדקי למה. לאחר אבחון הסתבר שלילדה יש ADD היא לוקחת כיום רטלין , האמא ספרה לי השבוע : את יודעת איזו תעודה שהילדה הביאה? איזה כיף לשמוע כזה משפט. האם שווה לסבול ?

אתי a

New member
תודה

לא שווה לסבול את צודקת אני לקחת את זה ברצינות תודה

למעלה