בעיות קליטה

בעיות קליטה

זה לא בדיוק הפורום המתאים לשאול אבל יש לי בזמן האחרון קליטה לא הכי טובה בכבלים(HOT) אנלוגי. בהרבה ערוצים יש פס אפור בצד שמאל של המסך 1 ס"מ מהקצה(בכל הטלויזיות בבית זה ככה). בערוץ 8 רץ פס מימין לשמאל על המסך, ערוצים 1 ,2 לא קולטים חלק, ערוץ10 עם פסים לרוחב המסך וכו'. אני רוצה להזמין את הכבלים, אבל אני זוכר שהזמנתי לפני איזה שלוש שנים אותם והתווכחתי עם הטכנאי, הוא טען שרואים טוב. בסוף הוא בדק עם המכשיר ואמר שבאמת יש בעיה קטנה עם העוצמות והקליטה השתפרה. יש לי בבית 5 שקעים ו3 ספליטרים. מישהו יודע מה צריכה להיות העוצמה של האות לקליטה טובה בלי רעשים(כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי). והאם יכול להיות שהכבלים משדרים את הערוצים מהמוקד לא באיכות משהו. כלומר עם רעשים - לדוגמא ערוץ 1 או ערוץ 23.

elivak

New member
בעיות קליטה

הסיגנל הרצוי לשקע כבלים נע סביב ה-65 DB יחס אות לרעש 52

scart

New member
תחליף לממיר דיגיטלי ותהנה מעוד

הרבה ערוצים חדשים שנכנסים מידי שבועיים לממיר הדיגיטלי, ללא תשלום כמובן והתמונה הרבה יותר טובה מהאנלוגי : ערוצים חדשים: הערוץ האקדמי EUROSPORT BBC WORLD 10 ערוצים ברוסית 10 ערוצים בערבית הרבה יותר ערוצי HOME CINEMA ואם אתה באיזור של ערוצי זהב או תבל אז ג ערוצי CANAL איטלקי , RAI UNO איטלקי, ערוץ ההודי ZEE TV ערוץ רומני ועוד ועוד... חוץ מזה יש ל- HOT כל הזמן מבצעים חדשים כולל אינטרנט בכבלים כך שזה גם משתלם כלכלית.

למעלה