בעיות צרידות

jess11

New member
בעיות צרידות

אני סובלת מזה שנים מבעיית צרידות ולאחרונה גם נוצרו לי יבלות ובצקת על מיתרי הקול האם יש אפשרות לארגיע את אזור הגרון בשיטת הרפלקסולוגיה? על פי מה שידוע לי בחיבור שבין כף הרגל לבוהן יש נה נקודה ששולטת בגרון האם עיסוי של המקום הזה יכול לעזור?

*g99

New member
כן,

אפשר להרגיע באמצעות הרפלקסולוגיה את אזור הגרון. בעיקרון לחיצות בכף הרגל יכולות להועיל.נסי ללחות באזורי כריות הרגליים,כל האזור ,זה רק יועיל זה לא יזיק.

0 אור 0

New member
כן ולא

כפי שקודמתי כתבה - ממש לא יכול להזיק. מצד שני אם את רוצה שיועיל , אז כדאי להכנס לסדרת טיפולים אצל מטפל מקצועי אשר ינסה לבחון אתך את הגורמים לבעיה. העובדה שהבעיה אצלך מתבטאת מהגרון לא אומרת שהגורם לה הוא בגרון. ברפואה הסינית מסתכלים על הגוף כמיכלול - בעיה במקום אחד יכולה לגרום לתוצאות במקום אחר ויתכן שהגורם לבעיה בו צריך לטפל אינו באיזור הגרון אלא דוקא במקום אחר. מאחלת לך הרבה בריאות

*g99

New member
בהחלט נכון,

אני מסכימה איתך שכשכואב במקום מסויים זה לא מעיד על "בעיה" באותו המקום,אין ספק שהעצה הכי טובה היא סדרת טיפולים ואיבחון הכאב. משהו ממני, כשאני מקבלת טיפול רפלקסולוגי כואב ברוב המקרים סביב הקרסול ,אין לי שום "בעיות" שם,לא דלקות,לא צריבות..פשוט חוליה שמשגעת לי את האזור.בתחילה נבהלתי כשכאב לי שם,כל טיפול..זה לא בימים הספציפים של פעם בחודש..כל טיפול. אז ככה שבאמת איבחון יכול לאבחן ביתר דיוק.

למעלה