בעיות פתרונות ..........

Angel of Chaos

New member
בעיות פתרונות ............/images/Emo6.gif

עם בעיות שינה לא אמורים לפנות לרופא מקצועי ???? את בעיות השינה שלי אני טוב מאוד איך פותרים :) או רצים איזה שעה יושבים באיזה פאב וחוזרים גמורים מספיק בכדי ליפול למיטה או עם כרית אנושית :) :) אני כבר חשבתי שמצאתי מקום שיש עם מי לדבר בלילה :) anybody here ????????

Angel of Chaos

New member
פתרונות אמרתי שיש לי

באופן עקרוני כמובן, באופן מעשי אני מניח שאין לי בעיה סתם ככה לשבת ולדבר באמצע הלילה :) שלא לדבר על זה שאין מה לראות בטלויזיה :) אז מה שלומך, ומה התירוץ שלך לנדודי השינה :)

פנינה 21

New member
אין מה לראות אני יודעת וגם הטלויזיה

שלי התקלקלה.. התירוץ שלי.. היום כי הצלחתי לישון קצת אחר הצהורים בדרך כלל זה הסיוטים שלי שלא נותנים לי לישון

אורזמן

New member
לא כל בעיה הרופאים פותרים

לפעמים אנחנו צריכים למצא ולהוציא מתוכנו את הסיבה שגרמה לבעיה ולשם כך יש הפורום, כדי לתמוך.....

פנינה 21

New member
אצלי לפחות הסיבות ברורות

ואני מסכימה שפורמים זה מקום טוב לקבל בו תמיכה..

אורזמן

New member
כמעט כל סיבה אפשר לפתור

תלוי כמה אנחנו רוצים שיעזרו לנו אגב, התפוזון משובש... נעלם לי הדף

פנינה 21

New member
לא יודעת מה אפשר לפתור ומה לא

אני יודעת על עצמי שכשזה מפריע זה מפריע וזהו אין לי מה לעשות לגבי זה לפעמים יכולים לעבור ימים אפילו שבועות בלי שזה יפריע אפילו פעם אחת .. התפוזון משובש שמתי לב יש לי ICQ אפשר לדבר שם...

דנטל

New member
ספורט זה לא בדיוק הפתרון

זה מעלה את האדרנלין ולכן מקשה על ההרדמות. אלכוהול גם גורם לבעיות שינה. מודה שלפעמים שניהם באמת עושים את העבודה, אבל זה לא פתרון קבוע. אישית, מעולם לא ניסיתי לטפל בבעיות. זה מתחיל בזה שבכלל לא ידעתי שיש לי בעיה עד שחברה שלי אמרה שלי. פשוט חשבתי שלי יותר קשה מהאחרים ושככה זה וזהו. אחרי זה הגיע השלב שבכלל לא חשבתי שאפשר לטפל בזה. כשהתחלתי להבין שכן אפשר, חששתי. לא רציתי להפסיד את חיי הלילה שלי. קלטתי שאיפשהו זה נחמד לי להיות שונה. החלטתי להתאים את החיים שלי לשעות שלי. כבר לא צריכה לקום ב- 7-8 לעבודה למרות שנרדמת רק ב- 4. יכולה להרשות לעצמי לקום הרבה יותר מאוחר ולישון את 7 השעות. מה שעדיין לא בסדר אצלי זה המון היקיצות והעיפות הנוראית כל עוד יש שמש בחוץ. את הפורום אני צריכה בשביל לראות שאני דווקא לא כזו שונה. להכיר אנשים שיודעים בדיוק מה אני מרגישה. פה זו הפינה שבה לא אומרים לי, אחרי שהתעוררתי רק ב- 11, "יש לך חיים טובים"/"יש לך חיים של דוגמנית". פה יש אנשים שמבינים מה זה יקיצות אינסופיות.

למעלה