בעיות עם LENOVO Y700

בעיות עם LENOVO Y700

שלום לכם,

יש לי LENOVO Y700 בן חצי שנה שממש עושה בעיות.
זה התחיל כשלאחר 3 חודשים הוא קרס. במעבדה(CPM) אמרו שזו תקלה ב-BIOS ושזה קורה הרבה. צרבו מחדש.
אציין כי במעבדה היו בסדר, אבל השירות של היבואן עצמו פשוט נורא והיום.

מאז יש במחשב שלל בעיות.
- המסך פשוט קורס לעיתים תכופות. משחיר וחוזר לעצמו.
- נתקע הרבה. אני מאתחל וזה מסתדר.
- קריסה ממשית. מופיעה הודעה כמו בתמונה מספר 2.
- לעיתים הוא עולה מבעין מצב התחלתי ואז מופיעה הודעה כמו בתמונה מספר 1, אלא שהמקלדת לא עובדת ולכן אינני יכול לבחור. ואז אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח בכפתור הראשי ולהפעילו מחדש.

אני ממש אשמח לעזרתכם. כאמור זה מחשב חדש לגמרי המשמש אותי ללימודים ואני תלוי בו.
כמובן שאני יכול לפנות ליבואן(יש אחריות ל-3 שנים), אבל היחס שלהם באמת היה מחפיר ומזלזל. אני מנסה לדלות כמה שיותר מידע בעצמי.

תודה

Myrath1

New member
המקרה שלך הוא בדיוק הסיבה שפתחתי את הפוסט מעליך

ודגמים נוספים של לנובו - מוכרים כבעייתייים.
&nbsp
לי היה את הY70-70, שהיצרן עצמו הכיר בתקלות ייצור שלו ולמרות זאת בהתחלה לנובו הכחישו את המצב. היום הם כבר השיבו לי את כספי והצאות נוספות.
אמנם לגבי הY700 לא שמעתי על הצהרה רשמית של היצרן כי מדובר בסדרה עם פגמים ידועים, אבל ראיתי הרבה פרסומים דומים לשלך, וההתנהלות שאתה מתאר - מוכרת לי מאוד.
&nbsp
אז ככה:
* ככל שניתן - תעד את התקלות וכיצד הן מופיעות במחשב.
* ככל שניתן - תעד את פניותיך ללנובו. רצוי בכתב.
&nbsp
* הסבר לחנות ממנה רכשת את המוצר וגם ללנובו עצמם (= חברת לנובו ישראל) כי בהתאם לדין, מחשב שמתקלקל זמן קצר לאחר רכישתו ונותן השירות אינו מצליח לתקנו בזמן סביר ובמספר פעמים סביר - מחייב אותם להעניק לך החזר כספי על פי חוק המכר.
ממליץ לך גם לעיין בתעודת האחריות ולראות שהם ממלאים אותה ע"פ דין, כי מניסיוני - הם לא.
צור קשר עם לנובו במייל, הם עונים יחסית מהר דווקא. אני מאמין שעם קצת וויכוח ייפתרו לך את העניין ואם לא - אז ע"פ מה שאתה מתאר כדאי מאוד לשקול לפנות למסלול תביעות קטנות.
יש שגם הלכו יותר רחוק - ראה לדוגמא תביעה ייצוגית שהוגשה לאחרונה נגד ASUS
&nbsp
המקרה שלך הוא בדיוק הסיבה שפתחתי את הפוסט מעליך - כולם מציעים היום מחשבים נהדרים על הנייר, אבל אני ממליץ מאוד להשקיע את מירב המאמצים באיתור מחשב בחיפוש אחר מהימנות ואחריות.
&nbsp
כמובן אל תשכח לשמור את כל המסמכים שקיבלת (אחריות, דו"חות מעבדה).
&nbsp
בהצלחה!

Myrath1

New member
תוכל לפנות אליי גם בפרטי להתייעצות נוספת כמובן

למעלה