בעיות עם מוכר

driaaa

New member
בעיות עם מוכר

הי, אני צריכה את עזרתכן. לא יודעת מה כדאי נהוג. קניתי שני טי-שרטים מבחור שעושה הדפסות. (קניתי מהחשבון של החנות. טעות דבילית). החולצות לא הגיעו. לאחר חודשיים שלחתי לו הרבה קונבואים ומייל למייל שהופיע על החשבונית קניה. שום תגובה. (טעות שניה - לא שמתי לב שעברו 45 יום - זמן דרוש לתלונה בפייפאל) חזרתי לדף שלו וראיתי שני פידבקים נייטרלים חדשים. יצרתי קשר עם שתי כותבות הפידבקים הנייטרליים שסיפרו שלאחר המון הודעות להן לא הגיב ותירוצים מתירוצים שונים, שלח להן את ההזמנה. הן הצטערו שלא השאירו לו שלילי. אחת מהן ערכה עליו חיפוש בגוגל ומצאה את העסק שלו ומייל נוסף ואחרי ששלחה לשם מייל, הוא ענה לה. שלחתי מייל לשם, והוא סוף סוף ענה שאכן עדיין לא שלח את החבילה (אחרי חודשיים!). עניתי לו שאני רוצה ריפאנד והוא לא הגיב. התחלתי בהליך תלונה נגדו באטסי ופייפאל. וכתבתי לו שני פידבקים שליליים רק אז, אחרי שבועיים הוא פתאום הגיב. וטען שלא ראה שביקשתי ריפאנד (מעניין למה...) החבילה הגיעה. הוא לא הציע שום פיצוי. עכשיו הוא רוצה לעשות קיס-אנד-מייק אפ. לא היה אכפת לי לשנות לנייטרלי, אבל מסתבר שאפשר לשנות רק לחיובי! וממש לא מגיע לו פידבק חיובי. ובנוסף, מישהי אחרת שקניתי ממנה משהו ושילמתי מיד, אחרי יומיים נתנה לי פידבק נייטרלי עם בקשה לקיס אנד מייק אפ. ולא ענתה לי לקונבו ששאלתי אותה למה. ???? אנשים הזויים ..

לימיצ

New member
ברור שלא... אין גבול לחוצפה..

חוצמזה, אם את לא בטוחה מה לעשות, תחכי גם את חושיים. אני בטוחה שבעוד חודשיים תגיעי לתובנה כלשהי. שיחכה.

driaaa

New member
שאלה טובה

למה שאני אשנה לנייטרלי ? פשוט לא נעים לי, אתן מבינות? איך מכל הסיפור הזה אני מרגישה בסוף לא בסדר... שתבינו, הוא אפילו לא הציע לי פיצוי כלשהו! ואני נזכרת איך כל המוכרות המדהימות כאן בפורום עושות שמיניות באוויר ומפצות לקוח כשהחבילה מאחרת שבוע בגלל הדואר...

lilo4

New member
את מרגישה לא נעים?!?!

לוקח לבן אדם חודשיים להוציא חבילה, וזה נראה לו הגיוני לגמרי! רק בשביל הפרנציפ לא הייתי מוכנה לתת לו נייטרלי, ובטח שלא חיובי.

RolyzCreations

New member
מה שאני הייתי עושה

הוא התעלם ממך חודשיים? תתעלמי מהבקשה שלו לקיס אנד מייק אפ לא יודעת כמה זמן עבר כבר מהרכישה, אבל פידבק אפשר להשאיר רק עד 120 יום מיום הקניה. ולגבי המוכרת השניה, כנראה שהיא רשמה ניטרלי בטעות, ולכן מיהרה לבקש קייס אנד מייק אפ. במידה והיא תענה לקונבו שלך, תכתבי לה שתשמחי לקיס אנד מייק אפ אחרי שתקבלי את החבילה ותהיי מרוצה ממה (כי אם תסכימי לקייס אנד מייק אפ עכשיו לא תוכלי להשאיר פידבק אחר במועד מאוחר יותר).

ifatart

New member
מסכימה לחלוטין

הוא - יכול לקפוץ (לדעתי). הוא חצוף. היא - כנראה שבאמת היא עשתה את זה בטעות. קבלי את החבילה ותני לה פידבק בהתאם.

driaaa

New member
עדכונים

ההוא התחיל לשלוח לי קונבואים בבקשה שאני אעשה קי-אנד-מייק-אפ..ובינתיים עוד מישהו נתן לו שלילי (כנראה שכמו שכבר אמרנו פעם, כשיש למוכר שלילי אחד, אחרים מרגישים יותר בנוח לתת לו עוד שליליים). המוכרת השניה ענתה שהיא שלחה לי קונבו לתשלום נוסף, כי הדואר יותר יקר ממה ששילמתי. בגלל שלא עניתי לה, היא נתנה לי נייטרלי. לדעתי היא הוזה, כי לא ראיתי שום קונבו כזה ובדקתי שוב. והיא שלחה את החבילה! ככה שלא יכולתי לבטל אתהעסקה למרות התוספת במשלוח...טוב, שילמתי לה עוד כמה דולרים ועשיתי קיס אנד מייק אפ. אין סיכוי שאני קונה יותר באטסי מהחשבון של החנות שלי! ועדיף ממוכרים עם מעל ל-500 פידבקים חיוביים!

milshake

New member
כן אני כבר הגעתי למסקנה הזו גם

אחרי שחבילה שהזמנתי לא הגיעה מעל חודש וחצי והיתה על סכום לא קטן, פחדתי שאצטרך להשאיר שלילי למוכר כי מה יקרה אם יחזיר לי שלילי על החנות שלי. מאז אני מבצע את כל הקניות שלי בחשבון פרטי בראש שקט ובלי דאגות.

joy2c

New member
../images/Emo258.gif

אני מבינה שאת ממליצה לרכוש ממך רק בעוד 448 פידבקים חיוביים....אין ספק שמבחינה מקצועית לא מתנהגים כפי שהתנהגו 2 המוכרים. אבל...יש בני אדם מאחורי ה"סיפור" הזה ולפעמים ני אדם עושים טעויות. לחמלה יש מקום כאן היא תעשה רק טוב לכל הצדדים. בהצלחה

zMissLiz

New member
ממש לא, אל תשני את הפידבק לחיובי

מגיע לו שלילי.נקודה

למעלה