בעיות עם המשחק...

Simbbam

New member
בעיות עם המשחק...

שלום שמי מתן... אני לא יכול לשחק סימס מבלי להוריד מלא מלא דברים למשחק
סוג של סטיה. בעבר שיחקתי סימס עם הרבה מאד הורדות ולמרות שזה האט במקצת את המשחק, המשחק עבד לי נהדר. עכשיו יש לי סימס דלוקס, חדש, שעושה לי מלא בעיות עם זה. חילקתי את ההורדות שלי (900 MB של הורדות) לתיקיות של 50 MB כל אחת. המשחק מוכן לעבוד עם שתי תיקיות, אבל אם אני מנסה להוסיף עוד, הוא נתקע בשלב מאד ספציפי בטעינה (המסך הכחול בהתחלה שטוען את המשחק, בשלב שבו כתוב משהו עם המילה cheer או beer או משהו כזה לא זוכר) השאלה היא האם יש גבול מסויים בסימס לכמות הזיכרון שהוא יכול לעבוד איתו מבחינת הורדות? תודה.

Simbbam

New member
מישהו...?

למישהו פה יש משחק שעובד עם הרבה מאד הורדות?

Simbbam

New member
אפשר לקבל תשובה יותר רצינית?

לא הגיוני שכולם פה יכולים להוריד ולהוריד ורק אצלי המשחק לא עובד עם מעבר ל300 400 MB הורדות... מישהו פה מבין בזה קצת יותר לעומק?

Theatre of Life

New member
מנסה לעזור

כרגע בדקתי ולי יש 700 מגה הורדות , זה בטח יעלה במהלך השבוע ... בכל אופן , זה יכול להיות 2 דברים גם קובץ 1 ומסכן שפגום שעושה קראש למשחק , וזה יכול להיות שאין מספיק זיכרון בכונן . תבדוק את הנושא של הזכרון , לפי מיטב ידיעתי צריך שיהיה לפחות ג'יגה ומעלה של זיכרון פנוי בכונן שבו הוא מותקן כדי שלמשחק יהיה מקום לנשום . אצלי ההורדות נמצאות בכונן C (כל ה700 מגה) ובכונן הזה יש ג'יגה וחצי נוספים פנויים , המשחק והתוספת מותקנים בכונן D ובכונן הזה יש עוד 5 ג'יגה פנויים והמשחק לא רץ לי כזה מהר ...

Simbbam

New member
יש איזה מיליון ג'יג'ה פנוי.

כנראה יש איזשהו קובץ לא טוב. איך אני מאתר אותו ויודע שזה הוא כדי למחוק?

Theatre of Life

New member
זה כבר בעייתי

אומרים שיש איזה תוכנה שמאתרת קבצים פגומים ומוחקת אותם , השתמשתי בתוכנה הזאת עוד בסימס 1 ואני זוכרת שהיא לא איתרה כלום ולא מחקה כלום והיה לי קובץ פגום ובסוף נאלצתי למחוק את ההורדות והורדתי הכל מחדש מאתרים נורמאלים . אבל אצלך אם כבר סידרת את ההורדות בתיקיות זה אומר שיש לך 18 תיקיות עכשיו שכל אחת 50 מגה , אם מספרת אותן ואתה מדביק אותן בסדר זהה כל פעם ואז בתיקיה השלישית המשחק לא עובד תנסה להדביק תיקייה אחרת . מעבר לזה אין לי שמץ
.

Dolev יי

New member
גם לי זה קרה

מחקתי חצי מההורדות שהיו לי [100,000, |ביישן| גם לי יש את הסטייה הזאת] וזה עבד יותר מהר. באיזשהוא שלב זה יתקע.. יש תוכנה שמוחקת הורדות לא טובות, תבקש אותה ואולי היא תקל עלייך:)

uv2008

New member
יכול להיות ש

זה לווא דווקא הבעיות של הסימס יכול להיות שזה הבעיה של המחשב, שאולי העמסת עליו יותר מידי הורדות.. וגם הגיוני שבאמת יש הגבלה מסויימת של הורדות לסימס, פשוט לאף אחד זה לא קרה עדייין... אני בכל אופן מציעה שתוריד הרבה, אבל לא יותר מידי.. תסנן את ההורדות שלך.. רק אם אתה באמת אוהב את ההורדה תוריד זה מה שאני עשיתי.... תמחק אולי את כל ההורדות ותוריד רק מה שבאמת אתה אוהב.. אתה יכול לנסות.. מקווה שעזרתי

למעלה