בעיות עם היס מקס

בעיות עם היס מקס

רציתי לברר אם לעוד מישהו יש הבעיה הזאת. אנחנו שמים להקליט תוכניות ביס מקס והרבה פעמים הוא מתחיל להקליט מאמצע התכנית אפילו הגדרנו זמן הקלטה חמש דקות לפני וזה מקליט מהאמצע יש פעמים שאפילו מקליט את התכנית הבאה במקום מישהו שמע על הבעיה הזאת? נורית

TheLost

New member
כמה אפשרויות

קודם כל, כל ההקלטות הן בערוצי יס? כי אם זה בערוץ 22 למשל אז יש להם פאקים (לערוץ 22) בשידור. בכל מקרה, אם זה כן ביס סטאר, אז - צריך לבדוק שלא שמת להקליט בו-זמנית עוד 2 סדרות (כי המקסימום שלו זה שתי סדרות). אם זה לא זה אז פשוט לנתק מהחשמל ולחבר מחדש.

snier1991

New member
אז הסיבות היחידות

שהקלטת מהאמצ שלא היה לך מספיק זמן פנוי בדיסק(וגם זה לא הגיוני כי הם מקליטים את ההתחלה ומפסיקים)

yyoossii111

New member
גם לי זה קורא@!!אין לי מושג למה??

ואני לא שם שתי ערוצים בו זמנית ואני גם לא מקליט מהאמצע אני יודע מה אני עושה!! מה זה יכול להיות ...\??

TheLost

New member
זה באג שיש להם

פשוט צריך לנתק את המכשיר מהחשמל ולחבר מחדש. זה קרה גם לי פעם, ניתקתי וזה לא חזר (טפו טפו טפו)

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

גם לי זה קורה! וזה מאוד מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שאני מקליט סדרות המשודרות בערוצים של YES, שהם מאוד מדייקים בזמנים. אני אנסה לנתק ולחבר שוב... משום מה זה קרה לי תמיד כשהקלטתי "שארק".

snier1991

New member
איזה מוזר

לי יש כבר שנתיים וחצי את המקס ולא היה לי באג כזה(ועוד היה לי 2 את הגירסא הקודמת ואחרי זה את הגרסא החדשה) הדבר היחיד שהיה לי זה באג שהמקס היה מקפיץ את החשמל ומלא זמן לא ידענו מה זה מקפיץ אותו אחרי איז חודש החליפו לי אותו(פיו נראה לי הייתי כבר עם 5 מקס)

AdamINC

New member
שאלה לכולם על היס מקס

עכשיו פתאום, באורח פלא, גיליתי שביס מקס מקדימה יש חיבור של USB. למישהו יש מושג למה הוא משמש? אפשר לחבר אותו למחשב ולהוריד קבצים ממנו אל המחשב? קיים דבר כזה? מישהו ניסה? אם כן - זה גאוני ביותר! זה יעזור לי מאוד בזמן הצבא

snier1991

New member
זה לאנשים שאין להם קו טלפון של בזק

אבל יכול להיות שבעתיד יהיה שימוש כזה של כרגע לפחות לא לי טכנאי דפוק חיבר דרך שם וסיבך את כל החוטים וזה למרות שיש לנו בזק

AdamINC

New member
באסה

זה היה יכול להיות כל כך גאוני, אך עם זאת לא חוקי מאוד מצד YES. באסה.

TheLost

New member
אם אני לא טועה, הבנתי

שבהמשך יהיה קיים כאבל כזה לחבר למחשב ולהעביר תכנים.

iEyal

New member
אגב יס מקס

יש מבצע עכשיו ביס - מצטרפים חדשים מקבלים yes max במתנה ללא העלות החודשית (25) אבל אם אתם לקוחות ותיקים אפשר להוציא את זה מהם גם ב-10 שקלים בחודש - שזה תכלס מחיר שווה למכשיר. בשני המקרים צריך להתחייב ל-3 שנים - שזה בקטנה, למה לאן נעבור? הוט?

snier1991

New member
אנחנו קיבלנו 2 מקסים נוספים בלי העלות החודשית

קצת אימוים שנעזוב ובלופ מציעים לנו עוד 2 מקסים בלי שום כלום

אגב בעיות עם היס מקס

המקס שלי משחק לי בהקלטות ! בשבוע האחרון ביקשתי ממנו שיקליט לי כלמיני דברים, ואת רובם הוא הקליט רק למשך 2-3 דקות !! וזה ניחא, כי את אלו הוא עוד מקליט... לפעמים הוא פשוט מחליט לא להקליט תוכנית שביקשתי להקליט... שיא הביאוס !!

למעלה