בעיות עם הבואה....

בעיות עם הבואה....

היום האכלתי את הבואה שקיבלתי ב 9 לחודש היא איצלי כבר כימעט שבועיים זרקתי לה עכבר מעבדה לטרריום הוא היה חי ובהתחלה כלום היא רק הייתה ניראת כאילו היא מפחדת ופשוט עמדה במקום פעם אחת הוא היה באזור שלה אז היא ניסתה ליתקוף אותו עם הפה היא לא קפצה עליו יש לחנוק אותו והעכבר ככה היתרוצץ שעה בטרריום אחרי זה הוצאתי אותו (העכבר) מהטרריום היממתי אותו והכנסתי לה אותו אז היא ניגשה עליו ראתה שהוא לא כל כך מאיים עליה וקפצה עליו כאילו היא חמוש או משהוא כזה היא חנקה אותו ואז שעה היא יושבת איתו כשהא חנוק עלידה והיא כניראה מחפסת את הראש היא לא הצליחה לימצוא את הראש כניראה כי רק אחריי בסביבות 5-6 דקות היא מצאה את הראש והתחילה לאכול בקיצור מאוד מוזר לי כל הסיפור הזה למה היא לא קפצה על העכבר ישר??? למה אחרי שהיא כבר תפסה אותו היא לא מצאה מיד את הראש (כמו שתמיד היה עם הכרכן שהיה לי) יכול ליהיות שהיא עיוורת???? טוב בקיצור עזרה.....

BabaGee

New member
תסתכל עליה טוב ותגיד לנו.......

אם היא מחזיקה ביד אחת מקל ובשניה כלב , אם כן אז זה סימן רע
עכשיו ברצינות: בת כמה היא ?

BabaGee

New member
כנס

בת חודש + ואצלך שבועיים אז אני מניח שהיא אכלה ארוחה אחרי הנשל הראשון אצל האדם שהיא הושרצה אצלו ואולי גם עוד אחד לפני שאתה קיבלת אותה אז ככה שלדעתי ההתנהגות שלה עם האוכל סבירה אבל אני משאיר פה פתח גדול מאוד לחברים אחרים בפורום שיחזקו את דעתי או שישללו אותה

naja

New member
צודק לגמרי.

זו התנהגות טיפוסית לנחש חסר ניסיון. הוא ישפר את הטכניקה מארוחה לארוחה.

מנסיון...

כל הבייבים שלי שהבאתי ממש צעירים אחרי ארוחה אחת,והם לא תמיד ידעו מה לעשות אבל אחרי מספר ארוחות הם לומדים,ואם לא אני לא רואה שום דבר רע בהימום עכבר לפני הגשתו לנחש.

אצלי בואות שהתרגלו לאכול מת

לא תמיד קופצות ישר לאכול אלה מחכות שהעכבר יומת ורק אז הן יגשו לאכול אותו. יתכן שהבואה בת יותר מחודש וקצת ואכלה כמעט רק עכברים מתים לכן היא לא ממש ידעה מה לעשות עם העכבר בהתחלה.

GUYLI9

New member
מה יש לדעת לעשות?

היא נחש! היא צריכה לדעת שהיא אמרוה לאכול אותו! הם לא צריכים ללמוד את זה מההורים כמו יונקים....

תודה

הבואה ניראה לי שכבר אכלה פעם אחת לפחות היא ניקנתה מביץ החיות מרפי מהמישלוח האחרון ניראה לי שהיא בת חודש פלוס מאז "הארוחה" היא דיי לחוצה עברו 24 שעות בערך שמתי עכשיו תיד ליד הטרריום (מחוץ לטרריום) הוא על השולחן מחשב שלי כזה ליד החשב בקיצור אז היא ניסתה ליתקוף אותי דרך הטרריום
בקיצור מתיי אני יוכל להכניס תיד לטרריום ולהוציא אותה בלי לקבל ביס או בקיצור מתיי היא בערך תירגע??

GUYLI9

New member
מזתומת?

רפי עובד גם בבית החיות וגם בילד הג'ונגל? בלבלתם אותי... איפה רפי עובד?

T0M3R

New member
בילבל את עצמו כבר עם הסלט שעשה שם..

רפי זה ילד הג'ונגל בית החיות זה שמעון ואבי כעיקרון אם קנית מהמשלוח שלה אז קנית centrel america (ככה כותבים CENTREL או שלא?!)

אופס תיקון**

תודה אחי כתבתי את זה כשמיהרתי ובטעות כתבתי בית החיות הכוונה לילד הג'ונגל הנחש ניקנה בילד הג'ונגל

למעלה