בעיות עם דלתות פנים -

גדליה7

New member
בעיות עם דלתות פנים -

שלום, כמו שפעם כבר סיפרתי, הזמנו דלתות פנים וחוץ בשיריונית. היום באו לקחת מידות. לאחר כשעה, בעלי התקשר לשנות צד פתיחה של דלת, ומנהל הסניף אומר לו, שהוא מבין שלא בחרנו צבע. (אני אמרתי לו כבר לפני שבחרנו צבע, אולי הוא לא שמע). אמר לו הבעל, כי ברור שבחרנו צבע, כבר ביום ששילמנו בחרנו צבע, ואפילו כשאמר לנו הבחור אשר מכר לנו את הדלתות, " לא משנה, תבחרו אח"כ" התעקשנו ואמרנו לו ברורות איזה צבע אנחנו רוצים. אבל לא ראינו שהוא לא כתב את זה בטופס הזמנה, בעוד שאת הדלתות חוץ הוא כן ציין. כעת, הוא מודע לנו כי הצבע הזה לא מיוצר יותר (לבן). ואנחנו בבעייה. מצד אחד שילמתי לו כבר כמעט חצי. מצד שני אני לא מתכוונת לעשות דלתות בצבע אחר . עזרה? עצה? תודה,

בינא

Member
לא לוותר בשום אופן על דרישות צודקות

ממתי לבן זה צבע שנגמר מהשוק? שריונית חוסם יצאו מדעתם? או שזה רק הסניף של באר-שבע? לא לוותר להם בשום אופן. לשלוח מכתב למנהל עם העתקים להנהלה הארצית ולהתלונן. לכתוב את כל הפרטים: מתי הזמנתם, מה הזמנתם, מה שילמתם ובסוף לדרוש את מה שמגיע לכם. חכו ותראו. הם ימצאו את הדלתות פתאום...בסניפים אחרים.

בינא - צבע לבן נגמר ברגע שלא מבינים כלום.

אם אינך יודע מה היא הזמינה, ולא ראית את ההזמנה עצמה, אינך מכיר את המוצר, אנא אל תכתוב הערות פוגעות על החברה. מכתבים, למנהלים, להנהלה ראשית !!! תגיד, ת'ה רואה מה היא כתבה ??? היום, ואני אדגיש היום לקחו את המידות. עוד לא קרה כלום וכבר החליטו שם על שינוי צד פתיחה של דלת אחת. לגבי ה - חכו ותראו. הם ימצאו את הדלתות פתאום...בסניפים אחרים. תתפלא אבל שריונית חסם איננה מחזיקה מלאים והיא מייצרת דלתות פר הזמנה. אם תמצא דלת אחת אצל אחד מהמשווקים יהיה זה בגלל דלתות שנותרו אצלם מסיבות שונות ולא בגלל שהם מחזיקים אותן כמלאי סדיר. אז אנא ממך, אל תגיב נמרצות ולא עניינית כל עוד אינך חלק מהעסקה. תודה, שרון

fireman

New member
איך הגעת למסקנה מהדברים

כי מדובר בסניף ב"ש?....בכרטיס האישי רשום אזור ת"א.

אהרון21

New member
למזלך , לא קנית באופן גאלרי

כאן לפחות את מקבלת תשובות. באופן גאלרי היו מעיפים אותך לכל הרוחות.

avi5199

New member
ראיתי היום וילה עם דלתות מאופן גלרי

שאלתי את הזוג שגר שם אם היו להם צרות כל שהן והם אמרו שהם מאד מרוצים , גם מהאיכות וגם מהשרות. סיפרתי להם על התלונות שרצות כאן בפורום והם אמרו לי שהם לא שמעו על שום דבר כזה. מפקח הבניה שאני עובד איתו שבנה עשרות בתים, גם ממליץ על אופן גלרי, ולא מכיר שום תלונות כאלה. אז עכשיו אני כבר לא יודע למי להאמין, למתלונן האנונימי בפורום, או לאנשים שפגשתי, למפקח בניה שלי, ולדלתות היפות והאיכותיות שראיתי במו עיני.

אהרון21

New member
מעניין מאוד.......

עברת "במיקרה" ליד וילה ומבחוץ זיהית את דלתות הפנים של אופן גאלרי. סיפור משעשע ביותר. מכל מקום אם אתה רציני, אתה מוזמן אלי הבייתה ואציג בפניך את הדלתות של אופן גאלרי ואת ה"איכות" של דלתות אלה. אגב , אני ממש לא אנונימי ואני מעריך שאתה כותב מטעם.

תפוז תעיד ש AVI5199 דווקא לא אנונימי. לעומתך , שצץ כאן כל פעם שמדברים על דלתות , ללא כל תובנות אחרות בנושא הפורום. אתה יכול לחפש אחורה ולראות מי משתתף בנושאים שונים, ולא כמוך. אני מגיב, כי כמנהל פורום צרכנות, שגם בה בעלת את הבעיה שלך בצורה אובססיבית (עד שנחסמת). יצרתי קשר עם החברה, ואז התברר שכל הנסיונות להבין מה הבעיה שלך בדיוק לא צלחו. במקום לפתור בעיות מול החברה,או לתבוע אותם בבית המשפט. אתה נהנה יותר לשבת ולנטר הודעות שמזכירות דלתות, ולהעלות כל פעם מחדש את ה"אזהרות" שלך.

אהרון21

New member
עוד "אובייקטיבי"

סותם פיות . מי שאינו מסכים עם דעתו בפורום שלו , מנצל את סמכותו לחסימה. אני כותב מתוך נסיוני האישי עם חברה זו - שיודעת היטב את מהות הבעייה ועל זה יש לי תכתובת עניפה עם אופן גאלרי. אגב , גם אתה קיבלת את כל הפרטים .......... אני עושה את שצריך לעשות בצרכנות נכונה , להזהיר אחרים מטעות של רכישה מחברה שמזלזלת בצרכן.

avi5199

New member
לא עברתי במקרה ! הלכתי במטרה לראות דלתות

וחלונות, מכיוון שהמפקח הבניה שלי בנה עבורם את הבית והוא שה שהפנה אותי אליהם. אני עצמי עדיין לא בחרתי את ספק הדלתות וגם לא את ספק החלונות בבית שאני בונה בזכרון יעקב. מי שרוצה שישלח אלי מסר ואתן לו את הפרטים של מפקח הבניה שלי. המפקח שלי עובד באיזור ישובי חוף הכרמל - זכרון יעקב... מומלץ ביותר.

אהרון21

New member
מאחל לך הצלחה

אני מקווה שלא תיתקל בבעיות שהיו לי (ואחרים שכתבו כאן) עם אופן גאלרי . ואם אומנם באמת אתה לקוח פוטנציאלי , המלצתי הכנה, תתרחק מחברה זו. כיוון שמטרתי היחידה הינה צרכנית, אשמח להזמין אותך לביקור כדי שתראה את העבודה שקיבלתי מאופן גאלרי ואז תבין את כוונתי.

avi5199

New member
אתה יכול לצרף סריקה של התכתובות שלך

ויותר חשוב סריקה של התגובה של אופן גלרי. אם אתה כלכך רוצה להוכיח לנו את טענותיך, זו הדרך הנכונה. אני מבין שלכל ספק יש לקוחות מרוצים ומאוכזבים, בנתיים יש לי אותך : מאוכזב אחד, מול כמה מרוצים . ושלא תבין לא נכון, אני לא ממליץ על אופן גלרי או כל ספק אחד אחר, עדיין לא החלטתי בעצמי.

אהרון21

New member
סקירה

הבעיות העיקריות: 1. איחור בהספקה 2. פגמים בדלתות (שריטות , מכות) 3. ציר פגום . 4. התקנה רשלנית. תגובת הספק: "זה מה יש" . לא ראיתי "מספר לקוחות מרוצים" לפחות בפורום הזה (ואחרים) יש מספר לקוחות מאוד לא מרוצים.

חכו חכו שתגיעו להתקנה

זה לא נגמר רק בצבע . המתקינים הם קבלנים ולא אנשי החברה הם מתחלפים לעיתים קרובות כך שהטובים לא נשארים

למעלה