ברווז גומי
New member
בעיות עם בית הספר...
אתמול חזרתי מסמינר של יומיים בירושלים במסגרת בית ספר ושם התארחנו באכסניה מסויימת. כבר שבועיים לפני הזכרתי למורות שלי את עניין הגלוטן והן אמרו שהן מעבירות את המידע ושאני לא צריכה לדאוג לגבי זה. יום לפני הטיול שאלתי שוב לגבי הנושא והן אמרו שזה טופל ושיהיה לי שם אוכל, ולכן לא הבאתי אוכל משלי. כשהגענו לאכסניה התברר לי שאמנם היו שם תפוחי אדמה, אבל הם היו המאכל היחיד, וגם היו מלאים באבקת מרק
ככה גם היו שתי הארוחות הנוספות שקיבלנו שם. בסוף יצא שכל היומיים אכלתי רק במבה וסלט. אני פשוט לא מבינה איך בית הספר יכול להיות כל כך לא אחראי ולומר לי משהו בסגנון של: "אם אין לך אוכל תביאי משלך." למה הם לא מסוגלים לדאוג לכלל התלמידים שלהם? רציתי לדעת מה אתם עשיתם בזמן שלמדתם על מנת שבית הספר כן יארגן תפריט או אוכל מסויים שיתאים גם לכם, כי לפי המצב הנוכחי אני ממש אבל ממש לא רוצה לצאת לטיולים נוספים של בית הספר.
אתמול חזרתי מסמינר של יומיים בירושלים במסגרת בית ספר ושם התארחנו באכסניה מסויימת. כבר שבועיים לפני הזכרתי למורות שלי את עניין הגלוטן והן אמרו שהן מעבירות את המידע ושאני לא צריכה לדאוג לגבי זה. יום לפני הטיול שאלתי שוב לגבי הנושא והן אמרו שזה טופל ושיהיה לי שם אוכל, ולכן לא הבאתי אוכל משלי. כשהגענו לאכסניה התברר לי שאמנם היו שם תפוחי אדמה, אבל הם היו המאכל היחיד, וגם היו מלאים באבקת מרק