בעיות עם בית הספר...

בעיות עם בית הספר...

אתמול חזרתי מסמינר של יומיים בירושלים במסגרת בית ספר ושם התארחנו באכסניה מסויימת. כבר שבועיים לפני הזכרתי למורות שלי את עניין הגלוטן והן אמרו שהן מעבירות את המידע ושאני לא צריכה לדאוג לגבי זה. יום לפני הטיול שאלתי שוב לגבי הנושא והן אמרו שזה טופל ושיהיה לי שם אוכל, ולכן לא הבאתי אוכל משלי. כשהגענו לאכסניה התברר לי שאמנם היו שם תפוחי אדמה, אבל הם היו המאכל היחיד, וגם היו מלאים באבקת מרק
ככה גם היו שתי הארוחות הנוספות שקיבלנו שם. בסוף יצא שכל היומיים אכלתי רק במבה וסלט. אני פשוט לא מבינה איך בית הספר יכול להיות כל כך לא אחראי ולומר לי משהו בסגנון של: "אם אין לך אוכל תביאי משלך." למה הם לא מסוגלים לדאוג לכלל התלמידים שלהם? רציתי לדעת מה אתם עשיתם בזמן שלמדתם על מנת שבית הספר כן יארגן תפריט או אוכל מסויים שיתאים גם לכם, כי לפי המצב הנוכחי אני ממש אבל ממש לא רוצה לצאת לטיולים נוספים של בית הספר.

נצר1

New member
צודקת!

וזה מאד לא בסדר לדעתי שבי"ס אמר שדואג לך, ובסוף נתקעת בלי אוכל. לי גילו את הצליאק הרבה אחרי שסיימתי בי"ס ולכן לא אוכל לעזור בחוויות של איך התמודדתי. אבל לדעתי, את והורייך צריכים לכתוב מכתב רהוט ומנוסח (כמו ההודעה שרשמת פה) ולשלוח אותו למורה, למנהלת בי"ס ולמפקח הבי"ס מטעם משרד החינוך. אם בי"ס אינו יכול לדאוג לך לתזונה הנכונה הם לא צריכים לקחת אותך לטיולים שכאלה.

בני היה לפני שבועיים בטיול בית-

ספר ולפני כן אני דאגתי לדבר עם האכסנייה וגם המורה דיברה איתם. כך שהם ידעו מראש. הם הכינו לו מנה מיוחדת עם שניצל ללא ציפוי מתובל במלח ופלפל ותפוח אדמה בנייר כסף. לעומת זאת לארוחת בוקר הוא הביא דגני בוקר שמתאימים לו. באיזו כיתה את? ייתכן שכדאי לנדנד מראש לאכסנייה ולא להתבייש. אני אומרת את זה כי חבל לטעמי שתפספסי טיולים.

רות ש

New member
בי"ס שערוריתי

בני לומד בבי"ס בו מקבלים ארוחת צהרים. מאוד חששתי כשקיבלנו את התוצאות אבל טלפון אחד למנהל הקטרינג סידר לי את החיים לא רק שמקפידים שלא יהיה גלוטן, אלא גם ללא סויה שגם לזה בני רגיש. לדעתי יש צורך לעדכן את מנהל/ת ביה"ס במה שקרה לך..... ובעתיד... לפני כל יציאה בקשי מרטים מלאים של המקום בו תאכלו ועשי ברור מול מי שמספק את המזוון. בי"ס חייב לידאוג לך למזון....

אני באמת אנסה לעדכן את המנהלת במצב,

למרות שאני בספק גדול אם היא תעשה משהו בעניין. בית הספר שלי מאוד אוהב לא להיות מעורב בכל מה שהוא רק יכול... ולכן אין הרבה סיכוי שמשהו ישתנה לקראת הטיולים הבאים.

marinegirl16

New member
D'OH!!!../images/Emo4.gif

עוד לא יצא לי לצאת לטיולים בבית-ספר כי לא מזמן איבחנו אותי אבל עד עכשיו אחותי הייתה הולכת אם שתי תיקים תיק בגדים (ענקי ואין לי מושג מה היא עושה אם כל כך הרבה בגדים ביומיים
) ותיק אוכל.... זה מעצבן ועוד פחות מחודש יש לי גדנ"ע ואין לי מושג מה אני יעשה!!! אבל הייי מתרגלים!

אני יכולה להגיד לך שאצלי בגדנ"ע

לא היה יותר מדי אוכל. אז פשוט הרס"ר מטבח נתן לי גישה חופשית למקרר ירקות וכל פעם שרציתי הלכתי ולקחתי ירקות ומעדנים וגבינות. חוץ מזה, היה פעם אחת אורז ו...זהו. אבל גדנ"ע זה רק כיף.

ממליצה בכל מקרה

לבקש שיקשרו אותך ביום הראשון של הגדנ"ע עם רס"ר המטבח ולהסביר לו את הבעיה. כשהייתי באחד הקורסים בצבא זה מה שעשיתי, ונפלתי במקרה על רס"ר מטבח אבהי שדאג שגם כשהוא לא נמצא אני אקבל כל מה שאני רוצה והיה מארגן לי דברים שנתנו רק לסגל. כתבתי אחרי הקורס מכתב למפקד הבסיס שידע איזה רס"ר מטבח מדהים יש לו.

למעלה