בעיות עם אףסרבר

chino moreno

New member
בעיות עם אףסרבר

פתחתי אףסרבר בהתחלה השתמשתי בסקריפט של הערוץ שהאףסרבר מיועד לו הבעיה היא שלא הצלחתי לעשות שהאףסרבר יפרסם את עצמו אוטומטית אניודע איך עושים את זה ופתחתי כבר אףסרברים בעבר אבל משום מה זה לא עבד אז הלכתי לאיויסן (התוכנה האורגינלית שאני מתשמש לאףסרברים) וניסתי לפתוח תאףסרבר איתה עוד פעם לא הצלחתי שהאףסרבר יפרסם את עצמו אוטומטית מישהו אולי יודע איך אני יכול לפתור את זה?

tomer70

New member
מצטער שאני נכנס לו בהודעה בלי שום

קשר, אבל אני לא מצליח לכתוב הודעה חדשה..., אז בלי שום קשר לגבי bnc אם אני רוצה להתחבר ל-bnc לאיזה פורט אני מתחבר (או שזה לא קבוע) ועוד שאלה אם מישהו מכיר תוכנה טובה שאני יכול לפתוח בי אנ סי דרכי... ינעטו שאנשים יוכלו להתחבר דרך האיי פי שלי...

havlaz

New member
כתבתי כבר 40 הודעות

שנעלמות איפשהוא.. אז הנה שוב: זה יתרונו של BNC הוא לא על פורט מסויים, לכן רוב הסיכוים שבעל השרת לא יזהה אותך שאתה על BNC, ואי אפשר לבנות מערכות הגנה נגד זה.. (אלה אם כן אתה נכנס עם הוסט מוזר, כמו i.hate.you.zona.com), ואז מישהו ישים לב ) אני מעלה לכאן סקריפט BNC שמיול בנה, הוא די חביב.. תוכנות אפשר למצוא בכל מקום, רק תחפש.. ---- אני ינסה בהודעה הבא לעלות את הסקריפט..

havlaz

New member
אם מוחמד לא יבוא אל ההר

חבלז יפוצץ לו את הצורה.. (תראו כמה הודעות יש בכרטיס האישי, ולאן תפוז מעלים אותם
)

פIלי

New member
הצחקת אותי

אתה חושב שאנחנו חייבים לך משהו? אנחנו לא מקבלים כסף על העזרה שלנו, ואם לא בא לנו לענות לך זאת הבעיה שלך.

chino moreno

New member
לא אמרתי שאתם חייבים לי משהו

אבל בכל זאת זה פורום מירק ואתם אמורים גם לעזור לאנשים לא ניסיתם בכלל לעזור לי גם אם אתם לא יודעים איך אתם יכולים להשאיר איזה הודעה אפילו בלי תוכן שאתם לא יודעים איך לעזור למי שכתב מתחתיי עזרתם אבל לי לא.... שיהיה

havlaz

New member
אולי בגלל שלא הבנו על מה אתה מדבר?

באיזה תוכנה אתה משתמש לפיל סרבר, בנית לבד? יפה, תראה את הקוד הבעייתי..

havlaz

New member
אני לא מכיר תסקריפט הזה...

אולי תעלה תמונת מסך של ההגדרות שעשית בF-SERV נוכל אולי, דגש אולי, לעזור מרחוק.. לא מכיר אותו אישית..

למעלה