בעיות עברית אנגלית

מיכלקיי

New member
בעיות עברית אנגלית

שלום,
קבלתי קובץ דוק עם טקסט בעברית וכמה נוסחאות ומילים באנגלית.
כשאני מייבאת את הקובץ לאינדיזיין הטקסט באנגלית מגיע הפוך
איך פותרים את הבעיה?
מדובר בעיתון ולכן אני צריכה פתרון כללי ולא נקודת
תודה לעונים

לשנות את הגדרות הימין-שמאל ל default

(במקום Right to left)
אם עדיין לא מסתדר אפשר לפנות אליי במייל (avraham725 בג'ימייל) או בטלפון (יימסר במייל) ואנסה לעזור
-----
ההודעות הפרטיות שלי בתפוז לא עובדות ולכן אין טעם לפנות אליי דרכן.

lio2004

New member
עברית אנגלית

היי
אתה מתכוון בpreferences?
אני לא רואה שם אפשרות לdefault
רק logical או visual

תודה

lio2004

New member
עברית אנגלית

לא מצאתי את
middle east charachter format
אשמח לצילום מסך
תודה

Schnitzell

New member
שמע, אני מעריך את העזרה והתרומה שלך,

אבל להפנות אנשים לטלפון או למייל הפרטי שלך מחטיא לחלוטין את המטרה של הפורום הזה. ההודעות כאן אמורות להיות לשימוש כל הקוראים וגם להישמר כארכיון שאפשר לבצע בו חיפוש. אם אתם פועלים בערוץ פרטי אז אף אחד אחר לא יכול לדעת מה הפיתרון לבעיה, ואם הוא עבד.

טוב, אז ננסה להסביר בקצרה מה הבעיה

דבר ראשון - כדי שזה יסתדר מכאן והלאה בכל המסמכים החדשים, יש לטפל בהגדרות כאשר כל המסמכים סגורים. (זה לא יפתור את הבעייה במסמכים הקיימים)
שנית.
כדי שאינדיזיין תטפל טוב בטקסט דו-כיווני (ובכלל בעברית) יש להגדיר לה מספר הגדרות.
אחת מהן היא כיוון התו (character direction). לפונצקיה זו ישנם 3 מצבים: default, Right to left ו - left to right.
הטעות של רובנו היא שאנו מגדירים את הטקסט כ RTL למרות שיש בו מרכיבים של LTR כמו אותיות באנגלית או ספרות. לכן יש להגדיר שם Default.
איפה זה נמצא?
בסגנון הפיסקה הרצוי תחת הכותרת middle east character format, וכדאי מאד להגדיר זאת גם ב basic paragraph כדי שגם מכאן והלאה כל סגנון שניצור יהיה לפי ההגדרה הנכונה.
כשהתוכנה סגורה נעשה זאת ב basic paragraph, וגם ב Type - בחלונית האפשרוית יש לבחור character direction - default.

Schnitzell

New member

מיכלקיי

New member
עברית אנגלית

תודה רבה רבה. עזרת לי מאוד וזה חסך המון זמן עבודה שכמובן שוה כסף...

למעלה