בעיות נשים.

2SHOKING4ME

New member
בעיות נשים.

אנחנו יוצאים ,זורם מצחיק נהנים נשיקה בסוף והיא לא מחזירה לי טלפון איך לא מבין את זה. הסבר יש למשהי?

2SHOKING4ME

New member
פעמים.

הקטע הבאמת מרגיז זה שזה קרה לי לפני חודש אם משהי אחרת. יצאנו פעם אחת היה ממש מגניב זרימה מטורפת ,כשביקשתי לצאת איתה שוב היא לא חזרה אלי .

ODana

New member
תספר לנו מה היה בדייט../images/Emo23.gif

ונעזור לך לנתח מה בדיוק קרה שם ולמה זה לא הלך. תספר הכל!!!

אז ככה...../images/Emo129.gif

תרשה לי לסכם: יצאת עם בחורה. לדבריך (עם דגש על לדבריך), הכל זרם ואז היא לא התקשרה. אחרי חודש שוב יצאת עם בחורה, ולדבריך (ראה סוגריים קודמים) שוב זרם יופי ושוב היא לא התקשרה. אז מה לצדנו כאן? א. זרימה זה עסק יחסי ב. בנות לא רוצות אותך ברור?

super M star

New member
תמשיך

א. אם היא בבצפר שלך תגלה מה השיעור שהיא חלשה בו ואתה חזק בו אז תבקש ממנה שהיא תתקשר אליך ואז תדע אם היא בכלל רוצה להתקשר אליך ב. יש לה בכלל טלפון ? ג. אולי היא יוצאת אם מישהו אחר ורוצה לסים קשר ?

2SHOKING4ME

New member
חשבתי על זה

שהיא רוצה לסיים קשר קיים, אבל גם אם כן זה לא דרך לא להתקשר. שתגיד משהו אפילו ´בו נהיה ידידם´ כמה שזה מעצבן זה עדיף.

super M star

New member
בטח

היא מתביישת או משהו , תשאל אותה או שתנסה את זה : תבוא אליה פעם אחת (יום אחרי שביקשת ממנה להיתקשר ) ותשאל אותו אם היתקשרה אתמול ? אם תגיד כן אז היא שקרנית אם היא תגיד לא אז תעביר את הנושא ללמה היא לא מתקשרת ... בהצלחה

לדעתי .........

מהתחלה הלך לה בסדר בקשר ופתאום היא הבינה לא זה לא הולך והיא רוצה לנתק איתך ת'קשר בצורה כזאתי כי לא נעים לה להגיד לך את זה בפנים לי אישית זה קרה הרבה פעמיים אפילו היה כזה דבר שהייתי מסכימה ליהיות חברה של איזה בן ועז יום למחר הייתי מבינה שלא זה לא הולך והייתי נפרדת ממנו. זה לא נעים אבל זה עדיף על ליהיות בקשר זוגי עם מישהו שלא רוצה אותך.

2SHOKING4ME

New member
תתאפסו על עצמכם

איך הגדירו אתכם בתור המין הרגיש? כשהכל זורם כל כך יפה ויש משיכה לדעתי צריך לבדוק את הענין יותר לעומק ולא לותר בגלל שאת זוכרת כמה כאב זה להתאחזב. גם לנו המין החזק זה קשה ,ובצערותי גם אני נתקתי קשרים מפני שהיא הסתירה לי את הטלויזיה. זה עבר. בימנו קשה למצא את האדם הנכון וצריך לבדוק כל סימתה טוב לפני שממשיכם בדרך מפחד לפספס את האישה/איש הנכון .

הי אתם לא המין החזק פה../images/Emo70.gif

כי לבנתיים כמו שאני רואה פה וכמו שאני יודעת מהמון מקרים אנחנו מתליחות לפעמים לסובב אותכם על האצבע הקטנה שלנו-מה שאני לא אומרת שזה טוב כי יש בנות שמנצלות את זה ופוגעות בבנים שהם ממש אחלה (ויש כמה מקרים של בנות שאני מכירה שעשו את זה) בקיצור רציתי להגיד לך שאולי היא לא שווה אותך בכלל אם היא לא מחזירה לך טלפון כמו שאתה אומר כנראה שהיא סתם ניצלה אותך והיא כלבה- ואני רק רוצה להגיד שלא כל הבנות הם כמוה!!!!!!!!

למעלה