בעיות מפרקים

פארש

New member
בעיות מפרקים

לנפי כארבע שנים התחילו להופיע אצלי כאבים בשורש כף היד (בשני הידיים). עשיתי בדיקות רבות, לא נצא דבר. הרופאים אמרו לי לנוח, מצד אחד זה עזר להקל על הכאב מצד שני המצב המשיך להחמיר. התחלתי לתרגל יוגה לפני שנה, מצב שורש כף היד השתפר מאוד. לאחרונה התחילו להופיע כאבי ברכיים ומרפקים שני הכאבים התעוררו מתוך תרגול יוגה וכעת הם מלוים אותי ביום יום. כיצד רפלקסולוגיה יכולה לסייע בעיניין והאם בכלל?

יום-טוב לך ../images/Emo140.gif

קצת קשה לתת לך מענה ויעוץ דרך פורום, מאחר ולמקרה כמו שאת מתארת צריך תשאול מקיף, לדעת אילו בדיקות עשית ומה אבחונו של הרופא . ממקום כזה , אפשר לענות איזו שיטה הכי יעילה לך לטיפול ברפואה -משלימה בכלל , וברפלקסולוגיה בפרט. כדי לפתור את הבעיה , צריך לפתור אותה מהשורש . כדי שגם אם יהיה ריפוי , שיהיה לתמיד ולא זמני. אני מבינה שלכאבים ה" חדשים " לא פנית לבדיקות , ולדעתי כדאי , יש לקחת בחשבון שתרגילי יוגה שלא עושים אותם נכון יכולים להכביד על מפקי הברך . זה תלוי גם במשקל שלך, ואת יכולה להתייעץ עם המורה שלך ליוגה ( כי גם כאן יש כמה שיטות) אם יש תרגילים להקל על הכאב, בריאות טובה אריאלה

csh018

New member
ברוכה הבאה פארש

במפגש עם רפלקסולוג תנסו להבין את המקור לכאב, האם באמת מדובר בדלקת מפרקים, או אולי דלקת מקומית שסיבות לה רבות, אני חושב שיהיה תשאול ארוך לצורך הבנת התהליך שגרם לדלקת. בטיפול הרפלקסולוגי יתמקד בטיפול בדלקת. רפואה שלימה שלומי

avorly

New member
פארש, ברוכה הבאה בצל פורומינו

יכול להיות שכאבי הפרקים אצלך הם מאימוץיתר או תנועה לא נכונה של הפרק. בכל מקרה, פגישה עם מטפל/ץ וב/ה יכולה לעזור ולתת כיוון. המשיכי לעדכן אותנו.

פארש

New member
../images/Emo13.gif

תודה אתם כולכם מקסימים. נכון לעכשיו לא רואים כלום, לא דלקת לא נפיחות שום דבר. אבל הכאב לא מפסיק הוא פוחת רק אחרי מנוחה.

למעלה