בעיות מוטוריות

בעיות מוטוריות

שלום רב יש לי ילד בן 4.5 עם קשיי מוטורים (גם עדינה וגם גסה) הילד מטופל אצל מרפאה בעסוק אבל האם יש לכם מושג לגבי חוגי התעמלות שמיועדים לילדים עם בעיות מוטוריות.(הילד מגושם ומסורבל) תודה

עטרה ב ט

New member
ג´ודו, קראטה, או לחילופין ספורט

טיפולי, התעמלות מחזקת. ג´ודו מחולל פלאים אצל ילדים עם קשיים תנועתיים.

מזאלונה

New member
שחייה טיפולית!

אני עובדת בבריכה טיפולית שבה מטופלים הרבה ילדים עם בעיות בסגנון הזה. השחייה נותנת להם, מעבר לשיפור ביכולות המוטוריות, גם הרבה בטחון עצמי והתנסות בדברים חדשים. אם תרצי, אשמח לתת לך פרטים נוספים.

תודה מראש

מזאלונה שלום אשמח לשמוע פרטים נוספים לגבי שחיה היכן זה ?והאם הילדים הם בגלאים של בני (4.5 ). תודה

מזאלונה

New member
אין בעד מה!

מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן לחזור, פשוט הייתי מנותקת מהמחשב בחודשיים האחרונים, ורק עכשיו חיברתי את המחשב בבית. השחייה עליה אני מדברת היא שחייה טיפולית שמטרתה לשפר את היכולות המוטוריות של הילד. אני מבינה שבנך סובל מסרבול מוטורי, ויש אצלנו ילדים שמטופלים עקב הבעיה הזו, ומגיעים להישגים יפים מאוד. אני עובדת בבית איזי שפירא ברעננה. בונסף לילדים של המקום עצמו, מטופלים שם גם ילדים בטיפולי חוץ. יש שם ילדים בכל הגילאים - החל מגיל כמה חודשים ועד לילדים בגיל ביה"ס, תיכון ומבוגרים. אם תרצי, אשמח לתת לך פרטים נוספים.

דנה גד

New member
שאלה למזאלונה

אני מעוניינת לעבוד כהידרותרפיסטית, כעבודה נוספת להשלמת הכנסה. השאלה היא האם אכן זוהי עבודה מכניסה, או במילים אחרות מרוויחים יפה בעבודה כזאת? תודה, דנה.

א רויטל

New member
היכן אתם גרים?

התעמלות יכולה להועיל מאד, יש מקומות שיש חוגים המוגדרים טיפוליים ויש מקומות שבחוג שמוגדר "רגיל" עם מדריך מנוסה ומיומן גם ילד מסורבל יכול להשתלב ולא להרגיש שונה. מניסיון אישי עם בנותי שוחחתי עם המדריך לפני ההרשמה ומאז אנו כבר ממשיכים בחוג כבר שנה חמישית וצרפתי גם את ביתי הקטנה שנמצאת אצלו כבר שנה שלישית .הבנות לא מוותרות ומוכנות ללכת רק אליו!!! אז שיהיה לך בהצלחה...

למעלה