בעיות כלכליות

• פותח הנושא BEWD
  • פורסם בתאריך

BEWD

New member
בעיות כלכליות

אני במינוס רציני של 6.7 מיליון דולר שיחררתי שחקנים עם משכורות גדולות (או השאלתי אותם לקבוצות שישלמו את כל המשכורות שלהם), פיטרתי מאמנים שלא היו מספיק טובים. אני משחק עם שטרסבורג ועליתי ליגה ואני עכשיו בליגה הראשונה. בחודש הראשון לעונה באמת הקיצוצים עזרו והמצב הכלכלי השתפר עד למינוס של 5 מיליון, אבל בחודשיים אחר כך היו הפסדים מסיבה אני לא מבין, והמינוס חזר למצב הקודם. מה אפשר עוד לעשות כדי לשפר את המצב הכלכלי<?

ran819932

New member
איך אפשר להיות במינוס?

אתה מתכוון לבאלאנס או לתקציב משכורות או העברות?

BEWD

New member
באלאנס

תקציב יש לי ממש קצת (איזה חצי מיליון) ובגלל זה אני לא קונה שחקנים

sok777

New member
הו..

אני תמיד מלך התחום הפיננסי. :) תמיד יש לי בזה ציון גבוה בפרופיל. תבדוק בהוצאות שלך על מה ההוצאות הגדולות. אני תמיד מוריד לשחקנים בונוסים ומשכורות אם הן מוגזמות. זה לרוב ההוצאות הגדולות. אם אתה צריך עוד עזרה אני פה.

מה אתה בהאטריק? :) סתם כנס..

תוריד לכל אחד את המשכורת ב-25 אחוז.. אם עשית את זה , אז לא יודע מאיפה ההוצאות הגדולות האלה :S

BEWD

New member
מה שעשיתי זה למכור את השחקנים עם משכורות העתק

או חלק מהם להשאיל חוץ מאחד עם משכורות גדולה שלא הצלחתי למכור/להשאיל והוא לא רצה הסכמה הדדית על שחרור. בשביל להוריד לשחקן מהמשכורת אני צריך להציע לו חוזה חדש נכון? הבעיה היא שהשחקנים מסרבים לחתום על חוזים עם חוזה נמוך יותר כנ"ל לגבי חוזה בלי הבונוסים שהיו להם בחוזה הקודם

ירוק18

New member
שמע הדרך הכי טובה לצאת מהמינוס היא

לזכות בתארים, או לפחות לעלות לטורנירים יוקרתיים כמו ליגת האלפות וכאלה שמהם אתה מקבל כסף על שידורי טלוויזיה והששתפות. תנסה לקצץ במשכורות של השחקנים ותוך כדי תלך חזק על המפעלים האירופאיים. אם יילך לך טוב אתה תוכל אפילו להיות תוך כמה שנים בפלוס רציני בחשבון של הקבוצה.

BEWD

New member
האמת שהולך לא רע בליגה

התחלתי ב4 נצחונות רצופים (כולל על מונקו ונאנט שבמשחק היא די טובה בניגוד למציאות), אבל אז באו 3 הפסדים רצופים בכל מקרה יהיה קשה מאוד להגיע לליגת האלופות, זה כמעט בלתי אפשרי בתקציב שלי יש דרך לקצץ במשכורות של השחקנים בלי להציע להם חוזה חדש, כמו ששאלתי למעלה?

DrBall20

New member
תקנה שחקנים בהעברות חופשיות ואז תמכור אותם../images/Emo13.gif

תגדיל את האצטדיון ... ובסוף העונה תעשה כמה

שיותר מישחקי אימון בבית אצליך תעשה מסע משחקים בבית אצליך וזה יכניס לך הרבה מזומנים ... יש עוד כמה שיטות אני יסביר לך בהמשך אם לא ילך לך .....

BEWD

New member
בעיה היא שאני לא ממלא את האצטדיון

אז להרחיב אותו עוד יותר? בקושי במשחק אימון נגד צ'לסי הוא היה קצת יותר מ3/4 מלא

DrBall20

New member
אממ לא צחקתי, למרות הסמיילי..

תקנה שחקנים בהעברות חופשיות, ותמכור אותם.. כל מה שזז. ככה יצאתי הרבה פעמים ממצב כלכלי נואש

למעלה