בעיות כחולות 8

בעיות כחולות 8

נשארו עוד שני פרקים! ---------------------------- לפתע נשמע חריקה של הדלת, הדלת נפתחה זה היה אבא שלי הוא שמע הכול. "מה אתה עשית?!" הוא שאל בקולו הרם. "מר לוי, לא עשיתי כלום" אמר דוני מגמגם. "זאת הבעיה! לא עשית כלום!" צרח אבא על דוני. דוני עבר לצד השני של המיטה רועד כולו מפחד. "דייייי!" " די תפסיקו אתם לא מבינים שאני לא יכולה יותר!" אמרתי והתנשפתי בכבדות. אבא התקרב אלי ואמר לי להירגע. דוני אמר שהוא חייבת ללכת ויצא מהדלת בשקט כדי שאבא שלי לא יחזור לצעוק עליו. אחרי שבוע חזרתי הביתה לנוח. אמרתי לאמא שאני הולכת לחברה אבל בעצם הלכתי לדוני. בדיוק באתי להיכנס ופתאום שמעתי צעקות מעבר לדלת, עמדתי לרגע. מה זה?! דפקתי קלות על הדלת, אף אחד לא ענה לי, דפקתי שוב והדבר היחיד ששמעתי זה את דוני צועק וצורח. התחלתי להילחץ, לא ידעתי מה לעשות. ואז זה נפל עלי כמו מבול, הדלת נפתחה בחוזקה ע"י דוני שהושלך עליה. הוא היה פצוע ומלא שריטות, עיניו היו עצומות. התכופפתי אליו והרמתי את הראש שלו והנחתי על ברכי. לרגע מבטי עלה דרך הדלת הפתוחה אל תוך הדירה המבולגנת. הזזתי קצת את ראשי וקלטתי איש מבוגר במסכה מרביץ לאחותו ואימו של דוני. הייתי בשוק! פתאום אותו איש קלט אותי, הוא התקרב אלי המבט ערמומי ואמר... הכל בפרק הבא של (^&^)*בעיות כחולות(^&^)*

tzlilonit1

New member
לפעמים דוני מתנהג כמו נמושה..

זה בסה"כ אבא שלה..הוא צריך להגן עליה..ועל עצמו זאת דעתי..

dragonit12

New member
אדוווההההההה

אךךך זה מהמהםםםםםםםםםםםםםםםם אני רוצה לקרוא כבר את הפרק הבא.. את חייבת לשים אותו במהירות האפשרית אוקיי דוקיי?? שונאת שמשאירים אותי במתח...

ח... תאמיני לי את לא רוצה אותו...

הוא יותר מותח!... וגם נשארו רק עוד שני פרקים 9 ו-10.... שמחה שאתן אוהבות את זה... !love אדווה...

dragonit12

New member
חיחי חמודה...

מה יותר מותח?? לאאאא.. למה את עושה פרקים מותחים?? טוב לא משנה.. בגלל שזה מותח זה יפה יותר!!!!! אךךך.. זה יבוא מהר? תרשמי את זה מהר??? מקווה שכן...

למעלה