(^&^)*בעיות כחולות(^&^)*!-2

adva atuk

New member
(^&^)*בעיות כחולות(^&^)*!-2

בלילה חלמתי עלי ועל יוסי חלום מוזר בו אני והוא חברים.... בחלום הייתה לי הרגשה טובה אך שהתעוררתי חשתי עצב רב חשבתי שאני מאוהבת בשנים חשבתי שאני רוקדת על שתי חתונות הרגשתי רע. בדרך לבית הספר עצרתי בחנות עוגיות וקניתי לי ולדני כמה עוגיות לנשנש בהפסקה. החלטתי לפתוח את השקית ולאכול כמה עוגיות שאני יירגע, אך שהגעתי לבית הספר העוגיות כאילו נעלמו מין השקית, "זהו זה" אמרתי "אני נואשת!" החלטתי סופית. הלכתי לשירותים ובכיתי בשקט כ לא רציתי שדני יראה אותי וישאל מה קרה ואני אצטרך לשקר לו עוד הפעם. הצלצול נשמע, צעדתי לכיתה כאילו כלום לא קרה אך בתוך ליבי הרגשתי סדק. שהגעתי לכיתה שמעתי מישהו קורא לי, זה היה דני. "הי חיפשתי אותך בכל מקום.."," איפה היית?" "הייתי ..." לא ידעתי מה להגיד, "הייתי בדרך לפה" "מזאת אומרת היית בדרך לפה?" הוא שאל בתמה "קמתי מאוחר אז הגעתי לפה לפני כמה דקות" למההה?!?!? למה אני משקרת?!?!? "אהה אוקי.." הוא אמר בחוסר הבנה... צעדנו ביחד לכיתה שקט היה במסדרונות, אף אחד לא היה!. הבטתי על דני ואמרתי לעצמי * זה הנער היחיד שאני אוהבת!!!* פתאום נשמע צרחה איומה מין הכיתה שלנו אני ודני התחלנו לרוץ לעבר הכיתה , פתחנו את הדלת ו... המשך בפרק הבא של (^&^)*בעיות כחולות(^&^)*!

adva atuk

New member
מי שרוצה...

מי שרוצה שאני יפסיק בגלל שיש יותר מידי סיפורים בפורום שיעשה
ומי שלא רוצה שיעשה

adva atuk

New member
אם אף אחד לא יקרא אז...

אני באמת אולי אפסיק כי נראה לי שזה לא מענין אותכן...

Roniii

New member
מעיין, מעניין../images/Emo45.gif

אל תפסיקי. הסיפור מקסים.

adva atuk

New member
אני ימשיך אבל אני מקווה ש...

יותר יקראו כי נראה לי שפשוט הסיפור שלי טוב אבל לא כמו של השאר אז קוראים את של השאר ובגלל שזה הרבה אז את שלי לא
אני לא מתלונת אבל אני מקווה שיותר יקראו....

adva atuk

New member
(^&^)*בעיות כחולות(^&^)*!-3

פתאום נשמע צרחה איומה מין הכיתה שלנו אני ודני התחלנו לרוץ לעבר הכיתה , פתחנו את הדלת וראינו את רוני על הרצפה בוכה בתוך שלולית של דם... "מה קרה פה????, את בסדר רוני" שאלתי בבהלה. "הוא... הוא... הוא היה פה... הוא השתגע לחלוטין..." ענתה רוני בגמגומים, "כולם ברחו ורק אני לא יכולתי.." היא ענתה בעודה מנגבת את פניה מהדמעות, הקמתי את רוני לאט,לאט וראיתי שיש לה חתך עמוק ברגל. "דני, תתקשר מהר לאמבולנס מהפלאפון שלי" אמרתי לדני בעודי מתפעלת ממה שקרה לרוני. "דני תישאר איתה אני הולכת לקרוא למנהל" אמרתי ורצתי לכיוון חדרו של המנהל. הגעתי לחדרו של המנהל והוא היה ריק מאדם. נכנסתי לחדר של המזכירה וגם שם לא הייתה כל נפש. הלכתי חזרה לכיתה בדיוק באתי לפתוח את הדלת ושמעתי קול של מכונית בחוץ, יצאתי החוצה וראיתי את המכונית של המנהל, חיכיתי שהוא יצא אך אף אחד לא יצא, התקרבתי למכונית וראיתי שאין אף אחד בפנים. פתאום ראיתי מישהו רץ לכיוון הדלת האחורית של בית הספר. צעקתי לו "היי אתה שם?!?" אך הוא לא עצר רק המשיך לרוץ. הלכתי אחריו וראיתי שהוא הולך לכיוון הכיתה, הכנסתי את ידי לתוך הכיס בכדי לקחת את הפלאפון להתקשר לרוני, אך נזכרתי שהבאתי אותו לדני שיתקשר לאמבולנס. התחלתי ללכת לכיוון הכיתה, פתאום שמעתי מאחורי את דני צורח לי, "דון, תברחי!!! מהר!!" התחלתי לרוץ ואז עצרתי הסתכלתי אחורה ולא האמנתי למראה עיני זה היה... ההמשך בפרק הבא של (^&^)*בעיות כחולות(^&^)*!

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif וואו.. איזה פחד! פרררר.. :-{

איזה סיפור יפה! כל הכבוד!
תשאירי אותו, הוא ממש יפה ומותח!
פליז!

למעלה