בעיות טרום וסת

בעיות טרום וסת

בקשר לאותה מטופלת..... אחד הבעיות הקשות יותר שלה אלו הם תופעות טרום וסתיות מהקשות יותר ששמעתי שממשיכול לאורל כל המחזוא עד כמעט איבוד הכרה וכו...... דרך התשאול המאוד מסובך איתה עשיתי את הקישורים שלי ויש לי איזה כיוון לגביה, השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון בטיפול בבעיה כזו האם יש אפשרות לשפר האם זנ נכון לעשות טיפול כשהיום של הטיפול נופל בדיוק בזמן מחזור? האם יש למישהו אאיזו הארה בנושא זה???

מקוםבלב

New member
בעיות טרום מחזור

שלום לך, חסרים פרטים על אותה מטופלת שלך. נראה לי שכדאי שתתני רקע יותר מקיף ואז נוכל להתייחס לכל מכלול הבעיות. אבל לגבי בעיות טרום מחזור, כדאי לעבוד על הכבד וכמובן מערכת הורמונלית. איך היא מבחינת זרימה בחיים? האם היא הולכת קשה בחיים? איך הקשר שלה לאמא ובכלל לנשיות שלה?אפשר בהחלט לעזור בבעיה. ברגע שהגוף יגיע לאיזון הדברים יזרמו. עדיף לעשות את הטיפול לפחות בהתחלה כשבוע לפני המחזור כדי לעבוד על תסמונת הלפני. איך המחזור שלה? האם הוא חזק עם גושים? מה קורה עם הברזל שלה וB12 שלה? איך היתה הלידה שלה? ואיך היתה ההתיחסות לכל נושא המין בבית בתור ילדה? יש המון דברים שקשורים בזה ולכן כדאי להיכנס עמוק יותר אבל בהחלט לעבוד על הדברים שהזכרתי. ברפואה הסינית מקשרים את זה לסטגנציה של הכבד ולכן כדאי לעבוד עלזה אבל לאט לא להיכנס חזק מידי בהתחלה. שיהיה בהצלחה

csh018

New member
פראית, מקום בלב פתחה את הנושא

בצורה טובה מאד חסרים פרטים. אישית אני דווקא כן מטפל בזמן מחזור זה הזמן הטוב ביותר לשינוי ועוד הוחכה שמין היפה הוא גם החזק והתהליכים שאתן עוברות הם רק לטובה. מחכה לפרטים שלומי

LCA

New member
אפשר עוד פרטים

לגבי טיפול בזמן מחזור? אותנו לימדו שעדיף לא לטפל בזמן מחזור ואשמח לקבל כיוונים שונים ולהשכיל יותר...

csh018

New member
ודאי שאפשר, טיפול בזמן מחזור

זו תקופה שב האישה "מתפטרת" מריקמה ישנה מנקב את הרחם ואז מכינה אותו לקליטת הזיגוטה. וזה זמן להתחדשות לניקיון לעשות סדר כך אני מתיחס לטיפול בזמן מחזור. אם אני מטפל בבעית פוריות מבחינתי זו נקודת התחלה לטיפול לקראת הכניסה להריון. אם אני מטפל בבעיה אחרת ואנו רוצים להתיחל דף חדש התחדשות זה זמן התאים לכך מפני שזה בדיוק מה שקורה מבחינה ביולוגית בגופה. נשאלת השאלה מה קורה עם גברים מהו הזמן המתאים ( ועוד אומרים שהגברים המין החזק). אני אצל גבר לוקח א זמן תחלית המולד לזמן התחלה, אשמח לשמוע דעות אחרות ונוספות. שימי לב שהטיפול בזמן מחזור כואב הגוף מאד רגיש ואני עובד עם שמן אתרי מרווה מרושתת CLARY SAGE שבת שלום שלומי

avorly

New member
פראית,

בהחלט מסכימה עם חברי. אפשר שתספרי לנו מה הכיוון שלך? את מטפלת רק ברפלקסולוגיה, או נעזרת בעוד כלי?

למעלה