just dandi
New member
בעיות חברתיות
הספקתי לשוטט פה מעט ורציתי להגיד איזה כיף שבכלל קיים פורום כזה שיש בו אנשי מקצוע שיכוליים לייעץ או סתם כאלה שיש להם כח לקרוא את הכל ולהגיב, רוב האנשים זקוקים למישהו שיקשיב להם ושיהיה אכפת לו מהם , אז תודה לכם!
הגעתי לפה לא במקרה - ואני מתלבטת האם לפנות לעזרה מקצועית. אני כל הזמן מרגישה בדידות , ומרגישה שחסר לי חברות אמיתית, מלבד בן זוגי אני מתאכזבת כל הזמן פשוט מרגישה שאין לי חברות של ממש שאני יכולה לדבר איתן על מה שעובר עליי וגם לא כאלה סתם לבלות איתן.. בכל מסגרת עד כה - תיכון , צבא , עבודה לא הרגשתי שהקשרים שלי "אמיתיים" , שאני נמצאת בין האנשים כמן נספח לא חשוב ולא מעניין ומרובם הייתי מתאכזבת.. גם קשרים חדשים נגדעים בתחילתם כיוון שאני תמיד מרגישה לא שווה בין שווים , לא מעניינת ומפחדת שלא יאהבו אותי , דבר שגורם לי להמנע אפילו מפעולות חברתיות פשוטות כמו לחכות ביחד לאוטובוס עם חברה מהעבודה. חשוב לציין שמעולם לא הייתי נחשבת לחסרת ביטחון או דחויה חברתית. פשוט אני מרגישה שאין לי קשרים עמוקים או אפילו אנשים שהייתי מגדירה כקרובים אליי שאוכל לשתף בחיי וזה מאוד חסר לי. כל הזמן אני שואלת את עצמי האם הבעיה בי או שלא מצאתי את האנשים הנכונים להתחבר אליהם ? אני לא רוצה לשקר לעצמי , אמרתי שאחרי שאשתחרר הכל יהיה בסדר שאמצא חברים בעבודה , אבל זה פשוט לא קורה.. אני שוקלת בחיוב לפנות לטיפול מקצועית אך זה מאוד מקשה עליי מבחינה כלכלית כיוון שאני עצמאית ולא חיה בבית , ומצד שני אני חוששת לפנות לצינורות המקובלים - דרך קופת חולים, ומפחדת שיזיק לי בעתידאם יגלו שהייתי מטופלת אצל פסיכולוג תודה ולילה טוב למי שהיה כח לקרוא ...
הספקתי לשוטט פה מעט ורציתי להגיד איזה כיף שבכלל קיים פורום כזה שיש בו אנשי מקצוע שיכוליים לייעץ או סתם כאלה שיש להם כח לקרוא את הכל ולהגיב, רוב האנשים זקוקים למישהו שיקשיב להם ושיהיה אכפת לו מהם , אז תודה לכם!