בעיות זיכרון

בעיות זיכרון

האם למיקטל פוגע בזיכרון? יש לי המון בעיות בזיכרון אני שוכחת, שחבל על הזמן זה ממש מטריד. מתוך הקריאה בפורום הבנתי שיכול להיות שהלמיקטל הוא הגורם לבעיות הזיכרון שלי? האם למישהוא יש תשובה בעיניין??? מיכל.

הבודקת1

New member
גם לבת שלי יש בעיות זכרון קשות

היא גם עם הלמיקטל בנוסף לעוד תרופות, והנוירולוגית שלנו בשניידר אמרה בודאות שזה בגלל התרופות, אבל לא בטוחה שדווקא הלמיקטל עושה זאת.

love410

New member
בוקר טוב לבעיית

הזיכרון קודם כל זה חלק מהמחלה זה אחד ממאפיני האופי של המחלה יש לי את זה עם בני לא בגלל התרופות יכול להיות שזה גם מוסיף אבל זה חלק מאפילפסיה.

לא מדוייק...

לי אין בעיית זיכרון, אולי זה רק אצל חלק מהמקרים? יש כאן בפורום סטודנטים ויש בעלי תארים, צריך לברר מה אומרים מחקרים בנדון. זה לא אופי של המחלה לדעתי, אולי זה קשור לתרופות?

תודה לכולם אני אנסה לקבל תשובות

גם מהנאורולוגית שלי, ואני אעדכן אתכם. מיכל.

תרופות בכלליות זה דבר לא טוב לזכרון

(אבא הרוקח מוסר...) במיוחד תרופות נוירולוגיות המוח זה דבר שקשור להכל, בייחוד לזכרון.. ותרופות נגד אפילפסיה מייצבות משהו בעצבים של המוח,שמונעות התקפים. יכול להיות שאת צריכה להחליף תרופה. אצלי יש בעיה בזכרון גם כן שלא מפריעה כל כך בלימודים, אבל ביומיום אני שוכחת כל מני דברים קטנים וזה מוזר לי.. הרופאה אומרת שאולי זה מזה אבל זו החלטתי אם להחליף תרופה או לא. בינתיים אני בלי התקפים עוד מעט שנה.. אז זה יותר חשוב לי, אני רוצה לחזור לנהוג למשל. אם זה יתחיל להפריע לי בלימודים אני אחליף אבל בינתיים רוב הציונים שלי מצוינים..בתקווה למצטיינת דיקן.. :) בכל אופן, תתייעצי בכל מקרה עם הרופא שלך.. אולי יוכלו להחליף לך לתרופה דומה בלי תופעת לוואי כזאת.. אם את חושבת שזה מזה.

שוש אני נוטלת את התרופה

כבר שש שנים ולא קיבלתי אף התקף, אז מן הסתם אני חוששת להחליף את התרופה, אבל החודש התחלתי לרדת במינון של הלמיקטל אז מי יודע נחכה ונראה... אני גם אשאל את הנאורולוגית שלי בפגישה הבאה (בתחילת מרץ)ואני אעדכן אתכם פה בפורום. אז... תודה וישר כח לתלמידה המצטיינת. מיכל

למעלה