בעיות ועוד בעיות

בעיות ועוד בעיות

בעלי ואני בהליכים למעלה משנה בבית המשפט האזרחי נקבעו הסדרי ראייה וחתמנו הסכם גירושים וכרגע אני מחכה למתן הגט ברבנות אך בעלי מאיים שלא יתן לי גט. הוא מגיע לראות את הילד בן השנתיים באופן לא סדיר הסדרי הראייה הם פעם בשבוע ביום שבת לבקשתו למספר שעות. הילד לא רוצה ללכת לבעלי ועושה בעיות אך אני מבקשת מבעלי שיגיע כמה שיותר כדי כדי שיתקרב לילד. בעלי כרגע גר במרכז ואני בצפון והוא רוצה את הילד לאירוע משפחתי אך אני בהייעצות עם עו"ס החלטתי שלא יקח אותו כי הוא ממש לא מכיר אותו מספיק. בעלי מאיים שלא יתן לי גט אם אני לא ישנה על דעת עצמי את סדרי הראייה ושהוא יקבל את הילד שהוא ירצה. בנוסף הוא מנסה לסחוט אותי דרך הילד כדי שיסכים לתת לי גט. אני ממש לא יודעת מה לעשות אני עומדת אחרי הסדרי הראייה מפני שכבר הוא לקח את הילד לביתו בעבר למספר ימים ולא הסכים להחזירו. מה עלי לעשות?

SecondOpinion

New member
אני הרי דפוק אז לא הבנתי

את אומרת שהוא ביקש שהסדרי הראייה יהיו בשבת לכמה שעות, ומצד שני ממרר לך את החיים כי את לא מוכנה לשינוי הסדרי הראייה? את כל כך מלאך, מבקשת שיבוא "יותר" לראות את הילד (כמה זה, שעה נסיעה לכל כיוון?) אבל לא מסכימה שילין את הילד כי "כבר לא הסכים להחזירו". איך אומרת ורדה, משהו פה נשמע לי מוזר. בקיצור, נראה לי שאת נהנית מהמצב. למה לא? את קדושה מעונה (יש פה המון, עוד מעט תקבלי חיבוקים) וזה תמיד טוב שמרחמים עלייך. שיעורי ביית, לתלמידה החדשה: לעמוד מול הראי בבוקר, צהריים וערב ולהגיד: "בעלי הוא האבא של בני" 10 פעמים. בסוף זה יחלחל. היה כבר שירשור בזכות השינון, אתמול או שילשום.

מייקי31

New member
Third opinoin

טוב, לא ממש יש לי, אבל הסיפור הזה לא ממש נשמע לי. ואולי רק לי מיכל

גם אני לא הבנתי

הוא לא רוצה לראות את הילד במידה שאת היית רוצה שזה יקרה? הוא כל כך רוצה את הילד שיש לו קושי להחזיר אותו? ועוד משהו, התייעצת עם העו"ס, שיתפתם את הבעל באותה התייעצות? אני מניח שהוא חלק מהסיפור הזה ויש לו מה לומר. מתקבל הרושם בין השורות שאת מנסה להכתיב לבעלך את כל מה שקשור לילד, מתקבל רושם של התנהלות שתלטנית, אבל מצד שני אולי זה רושם מוטעה כי לא הבהרת את עצמך טוב. רוצה לפרט שנבין טוב יותר ואז נוכל להגיב עניינית?

מה לעשות...

לפעול עפ"י האינטואיציה. זאת אומרת לא לתת לו את הילד לארוע. להמשיך לתת לו כשזה מתאפשר ומתאים גם לך. אני לא חושבת שאת והילד צריכים לעשות את כל הפשרות ושהוא יקבל הכל על המוכן. זה בסדר שאת הולכת לקראתו, אבל אל תתני לאיומי הסרק שלו להפחיד אותך. אין מצב שהוא לא יתן לך גט. אין דבר כזה. מקסימום זה ימשך קצת יותר זמן. אז מה? החיים ממשיכים בינתיים. הרי אם הילד ילך אתו לארוע, הוא יסבול, אז אין כאן שאלה בכלל בעצם. נכון?

למעלה