בעיות התנעה.

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
בעיות התנעה.

סוף סוף יש לי חיפושית (אמריקאית וצהובה), במצב נוסע ומכון הטסטים קבע שהיא שמישה אתמול, ועל היום השני איתה אין התנעה (סטרטר לא מגיב ומצבר תקין). הבעיה היא כנראה בסטרטר (מניע בדחיפה), ויותר סביר שאיפשהוא בחשמל בין הסויטש לסטרטר. מחר אני מתכוון לעבור על מערכת החשמל לבדוק איפה בידיוק, בתקווה שיסתדר, אבל אם לא רציתי לדעת כמה יעולה סטרטר חדש או משומש? כמו כן שאלות נוספות שיש: החיפושית קצת קופצנית בכביש, לטעמי קופצנית מידיי (כמו היא אמורה לרעוד מכביש, אצלי היא קופצת בחלקים סלולים של כביש החוף), כמה יעלו בולמים חדשים (קדמיים?, אחוריים?) אם אפשר לילנק להחלפת בוקסת אוקלון, אני זוכר שהיה שרשור כזה אך אני לא מוצא אותו. מאיזה רכב לקחתם חגורות (המקוריות לא באות בחשבון), והאם יש בעיה לשים חגורות מאחור? אילו כסאות קדמיים נוהגים לשים במקום המקוריים, לפני שאני הולך לחפש בפרוקיות, כי לפי דעתי אסור לנהוג בלי משענת. וגם רציתי לדעת איך אני מבדיל בין דינמו לאלטרנטור. בתקווה שהיא תסע כבר מחר (או לפחות השבוע), שבוע הבא אני כנראה אעבור במפגש בר"ג, ובהמשך גם כנראה גם בחיפה. וגם כמה טיפים לגביי תקלות נפוצות שכדאי לבדוק על ההתחלה לגבי ההתנעה תודה מראש לכולם

amitexc

New member
מה זה כנראה בסטרטר?

כשאתה מסובב את הסוויץ יש סטרטר או לא? אם יש אז זה לא סטרטר,אם אין אז סטרטר...

parlov

New member
לא היה סטרטר

אבל הבעיה נפתרה, הייתה בעיה במגעים, על קיר האש יש קופסת חיבורים, יש לה מטרה מסוימת? חוצמזה, מתחת למושב האחורי מצד ימין, יש ווסת טעינה, נכון? כמו כן, מישהוא מהמועדון החיפאי יכולן להביאל לי הוראות להגיע אל אום פארטס מנווה שאנן?

למעלה