בעיות הנקה??

בימבה 777

New member
בעיות הנקה??

הקטנה בת חודש ושבוע אני לא ככ יודעת להצביע על הבעיה אבל משעות הבוקר עד הלילה היא יונקת מסביב לשעון כאשר בלילה היא פותחת מרווח של 4 שעות בערך.. אבל במשך היום היא כל הזמן על הציצי כל הזמן (גם בשירותים - לא נעים להגיד) ניסתי לבדוק אם זה משהו אחר מציק לה חיתול /גרפס ניסיתי מים/ סימילאק הילדה רעבה היא לא מתמזמזת על הציצי היא בולעת אותו מרעב היניקות שלה קצרות ולכן היאר כל הזמן רוצה לאכול יש לציין היא לא נרדמת על הציצי היא מסיימת ולא רוצה עוד החיתולים רטובים מאוד והעלייה במשקל לפי דברי הרפואה מינימום שבמינימום כלומר תקין אבל היא במינימום אין לי בעיה לתת לה כל היום ציצי השאלה אולי אני עושה ממשהו לא תקין

אשמח לעוד פרטים

כאשר תינוקת יונקת כל הזמן, לפעמים זה פשוט כי היא אוהבת לינוק! אבל אשמח לקצת יותר פרטים : מה משקל הלידה, משקל השחרור, ומה המשקלים מאז? מה הגובה שלה? האם זאת לידה ראשונה? באיזה שבוע הריון היא נולדה? את כתבת שאת ניסית "מים/סימילאק". האם התינוקת מקבלת מים או תמ"ל באופן קבוע? אם כן, כמה קיבלה בממוצע בשבוע האחרון? האם מישהי מקצועית ראתה אותך מניקה (לבדיקת התחברות התינוקות? תודה על המידע! אורית מדריכת לה ל'צ'ה

בימבה 777

New member
תשובות

משקל לידה 3210 משקל שחרור 3100 משקל בגיל חודש 3730 גובה 55 לידה שניה בשבוע 39 + 5 כאשר לידה ראשונה לפני שנה וחמש שם הנקתי עד גיל 10 חודש והפסקרה מיוזמת הילד לא מקבלת מים/תמל קבוע ניסיתי והיא קיבלה רק כמה טיפות גם מהמים וגם מהסימילק בזמנים שונים כמובן מישהי מקצועית? רופאת הילדים ואחות טיפ]ת חלב לא מישהי מיוחדת להנקה אציין שהנקת הראשון עברה ללא כל בעיות מהרגע הראשון דפוסי ההנקה שלו הם הפוכים משלה ינק חצי שעה אבל אכל כל 5-6 שעות ועלה במשקל בצורה מטאורית והוא נולד 2900 תודה

הנקות מרובות ועלייה במשקל

תודה על הפרטים. זה משנה את כל התמונה. הכל בסדר גמור! ב3.5 שבועות היא עלתה 630 גרם, שזה יפה מאוד. אם היו לך משקלי ביניים של החודש היינו רואים את פרטי העליה במשקל. הרבה פעמים בהתחלה תינוקות עולים יותר לאט (מתאוששים מהלידה, ולומדים לינוק), ואחרי 2-3 שבועות מתחילים לעלות יותר מהר. מכיוון שזאת לידה שנייה- יש לנו מומחית גדולה באיזור, וזאת הרי את! זה שהתינוקת יונקת כל היום (אך לא כל הלילה) , כאשר התינוקת בריאה ומתפתחת, זה סימן שזה לא קשור אלייך, אלא קשור לאופי וצרכים שלה. זאת גם הסיבה שהיה לתינוק הבכור שלך הנקה שונה- כל אחד והסגנון שלו! זה מצב מאתגר, אבל כמו שאת כבר יודעת, גדלים יותר מדי מהר (ואז יהיו אתגרים אחרים). בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

בימבה 777

New member
תודה

תודה רבה לך הרגעת אותי מאוד אני ככ נהנית להניק אותה וחשבתי שמשהו דפוק אצלי/בחלב תודה

למעלה