בעיות הנעה ..

בעיות הנעה ..

קצת רקע הרכב עומד כבר חמישה חודשים (בגלל השלילה שהיתה ..) ועוד שבוע אינשאלה מסתימת ... פעם בשבוע אני מניע לרבע שעה וכבר לפני חודש התחילו בעיות בהתנעה והשבת רציתי להניע ונאדה בהתחלה חשבתי שזה המצבר שחלש -אז טענתי אותו ועכשוו המצבר נמר והאוטו עדיין לא מניע .. מישהו כאן יכול לתת מניסיונו קצת טיפים איפה לחפש ?

אז ככה

סטרטר יש לגבי הצתה -מדובר באלקטרונית -בדקתי ניצוץ מהכויל ויש ,בדקתי ניצוץ לכל פלאג בנפרד ויש אני מתחיל לחשוד בדלק לפי השעון נראה שיש עוד רבע מיכל אולי סתימה ,בקרבורטור ?

תנסה דלק אולי המצוף תקוע על רבע מיכל

ואם אחרי זה לא הניע... תוציא את הפילטר אויר ו תסים טיפה דלק בתוך הקרבורטור ו תתניע ו תחליפ פלגים

nirdek

New member
יש מצב שהשעון ניתקע על רבע

כמו שקייזי אמר ....... לחבר שלי ניתקע לו על רבע מזל שזה קרה לו קרוב לבית פשוט תוסיף דלק ותעדכן

מוזר

בשלב מסויים היתיאשתי -דלק יוצא לכיוון הפילטר הצתה יש הכל עובד רק אין בערה חזרתי בערב -בום האוטו מניע במכה ראשונה יש למישהו רעיונות מה קורה כאן ? בכל מקרה אני הולך להחליף שמנים פילטר ופלאגים ..

אח שלי... מה נהיה איתך?

בתור התחלה אם יש לך מצב לפתוח את הקרבורטור מלמעלה ולראות אם יש דלק בכוסית. אם יש דלק.. ויש ניצוץ... פשוט תתפוס חצי גז וסטרטר ארוך... ואם זה לא מניע אל תקרא לי קרייזי. אל תפחד לתת סטרטר ארוך... עד 15 שניות זה בסדר. יש לך את הטלפון שלי, אם זה לא ילך תתקשר אליי ואני אדריך אותך הלאה. שבוע טוב!

מוטי

אם אשככחה מוטי תשכח ימיני מבטיח לקפוץ לבקר ברגע שאני אהיה ניד (שזה אוטוטו ..) מה שלום גברת כרמן ?

m o t o m a n

New member
שלומה ככה ככה

אחריי שנתיים ביחד היא נתקעה בפעם הראשונה .בכביש 6 דווקה .בעיה של זרימת דלק לקרבורטור.ומפחד לצאת ולשכב מתחת לאוטו ולתקן את הבעיה בגלל משאיות וכו" החלטתי לפרק את המיכל ולהשים אותו על הגג של הכרמן{שהוא במצב פתוח }וחיברתי צינור דלק ישירות לקרבורטור.ונסעתי ככה עד הבית .גאוני לא {עכשיו צריך לפתור את הבעיה ועל הדרך בולם הגה יוחלף.חוץ מזה תבוא ביום שישי יהיה קרב מיים רע ומר !!!!!!!!!!

אומי5

New member
עומרי לא אתה לא מבקש עזרה?

אומנם אני ונתי לא מומחים כמו חלק מהחבר'ה פה, אבל אנחנו באזור . אם אתה צריך תבקש ונקפוץ לראות במה אפשר לעזור. אומי

למעלה