בעיות הגנה קשות מאוד

BEWD

New member
בעיות הגנה קשות מאוד

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח קניתי שחקני הגנה חדשים כדי לחזק את ההגנה שהייתה מאוד חלשה בעונה שעברה (למרות שסיימתי מקום שני בליגה הצרפתית קיבלתי 47 גולים ב38 מחזורים שזה המוווון). עכשיו התחלתי את העונה החדשה עם הפסד ביתי 3-4 ואם ההגנה רק הייתה מתפקדת כמו שצריך הייתי מנצח כי ההתקפה החמיצה הרבה ובסך הכל היא די טובה. גם במשחקי ההכנה לעונה קיבלתי המון המון גולים מקבוצות פחות טובות ממני. הבאתי בפגרה בין העונות את המאמנים הכי טובים שיכולתי למצוא, אימוני הגנה אינטנסיביים לשחקני ההגנה והעפתי את הבלמים הגרועים שהיו, אבל כלום לא עוזר. ניסיתי לשנות גם את שיטת המשחק אבל כלום. מה עוד אפשר לעשות?

seenop

New member
כנסו שנייה חברה חשוב מאוד!

יש טורניר חדש בטניס משחק מציאותי חבל על הזמן זה לא כמו טופ ספין והשאר .. אתה צריך לכוון תמכה משו מציאותי...סך הכל המשחק לא שוקל הרבה וכרגע עשו לו טורניר אדיר.. שבתוך יומיים נרשמו 30 משתתפים! תירשמו מהר כי הטורנירים התחילו טורניר רציני מאוד: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22794&smsMsg=

BEWD

New member
מערך הקבוצה

הרכב ראשון (אם אפשר לקרוא לזה ככה, אני עושה די הרבה רוטציות)

sok777

New member
נו, מה אתה מצפה?

הכי Attacking, גם הבלמים ככה. משחקים הכי מהר (שאם המגנים גם משחקים התקפי זה בעייתי).. והגנה DEEP? מיותר. אני לא מבין מה אתה מתפלא.

BEWD

New member
הוראות ספציפיות לבלם

ההוראות לבלם השני בקשר לזריקות החוץ - הפוכות. והבלם הזה ספציפית אמור להקשות על השוער בקרנות כי הוא גבוה ונוגח טוב. לבלם השני במקום Challenge GK מסומן Forward, כאשר שני המגנים הם אלה שנשארים בקרנות מאחורה, ביחד עם הקשר המרכזי.

BEWD

New member
הוראות למגנים

ההבדל היחיד בין המגנים - מי שומר על איזו קורה בזמן הקרנות.

aviv19945

New member
איזה הוראות התקפיות

למה בדיוק ציפית מההוראות הקבוצתיות האלה? בהנטליות של השחקנים אומרת להם לחשוב רק על התקפה! המנטליות היא בהכי התקפתית אז מה גרם לך לחשוב שהם יחשבו על בכלל לרדת להגנה? בהתאם גם ההוראות של המגנים. מסומן להם בFORWARD RUNS לעלות למעלה למעלה, ולא לשמור על מיקומם בטקטיקה שלך. תוריד להם את זה מOFTEN לMIXED או אפילו לאחורון כדי שלא יעלו בכלל. כי כשהם עולים למעלה הם מפקירים את השטח לטובת שחקני הכנף היריבים ונותנים להם יותר שטח פעולה כי המגנים בכלל חושבים על רק איך להגיע למעלה. לטיפולך.

BEWD

New member
אני לא אוהב לשחק הגנתי

רוב הגולים שאני מקבל הם לא כשכל השחקנים עולים להגנה ואז אף לא נשאר מאחורה. כמובן שזה קורה אבל ממש מעט. הגולים קורים לרוב כששחקני ההתקפה של הקבוצה השנייה מפרפרים ועוברים בקלות את שחקני ההגנה שלי. אני אוהב שהמגנים עולים למעלה, הם חלק חשוב בהתקפה. ובקשר למדריך, אני מאוד לא אוהב להעביר את המנטליות לדיפנסיב או אולטרה דיפנסיב, ואני לא אוהב לשמור על יתרון. כשאני משחק בליגת האלופות זה משהו אחר ואין לי ברירה, שם רוב הקבוצות הרבה יותר טובות ממני בניגוד לליגה. מה שכן אני אנסה להוריד למגנים מאופטן למיקסד, ונראה אם זה יעזור, כאמור הסיבה שאני לא עשיתי את זה היא כי חשוב לי לשחק התקפי.

Liav25

New member
למה אתה משחק על הגנה Deep ומסירות קצרות ?

לדעתי הגנה שהיא על Deep מתאימה יותר למתפרצות אז צריך להשתמש בה למסירות ארוכות. שים את ההגנה על פוש אפ.

למעלה