בעיות ב-NDPS

ChiefNovell

New member
בעיות ב-NDPS

שלום רב, אני נמצא בסביבה מעורבת של שרתי נובל 6 עם NDPS וSP3, אני צריך DRIVERS למדפסות HP DESKJET למניהם דחוף... מהאתר של HP הם לא טובים... רעיונות דחוף!

dadi99

New member
דרייברים

היי. תפנה לחברת HP אגץף מדפסות. הם ישלחו תקליטור עם דרייברים מתאימים (לא הדרייברים שמופיעים באתר. dadi99

ChiefNovell

New member
דיברתי איתם

והם לטענתם אין דיסק כזה פרט לדרייברים הSTANDART, שאותם אפשר להשיג באתר, אם תוכל לסייע לי פה אני ישמח מאוד.

dadi99

New member
ישנו דיסק כזה...

אני קיבלתי דיסק כזה. בכל מקרה רשום את דגם המדפסת ואנסה להעלות את הדרייבר לאתר. dadi99

ChiefNovell

New member
רשימה

HP Deskjet 6122(990) אמרו לי שתופס גם 990 על 6122 בכל מקרה 6122 ו-990 ואם אפשר גם ל-895,870 יש לי כאלה בערך 120 מדפסות. אבל יותר חשוב זה ל-990 ו-6122 כי עד עכשיו כל דרייבר שהורדתי גרם למצבים מוזרים: א. אין אפשרות לעותקים ו-Double Side (דרייבר שמגיע מה-XP שהוספתי דרך IPrint) ב. דרייבר Coporate User גורם לתקיעה בהדפסות כלומר שולחים הדפסה וזה נראה כאילו הוא תקוע כ-3 דקות על הדפסה של עמוד ראשון. ג. דרייבר Home User גורם לאיטיות בהדפסות כלומר EXCEL של 8 דפים לוקח להדפיס כ-2 דקות. כל מדידת הזמנים הם על פי מה שרואים בתחנות. (בוצע NDPS DEBUG בשרת) זה בהחלט דרייברים. תודה מראש, ועזרה דחופה!

למעלה