בעיות בתפקוד המיני- הפסיכיאטר דר' צחי בן ציון

Jen74

New member
תודה על ההסבר

משעשע אותי (אבל בטח לא את בן זוגי) ההשוואה למישהו שנוקש על הכתף בזמן הסקס.
לגבי הבת, זה בדיוק מה שאני עושה ואני מעירה לה בסבלנות שזה משהו פרטי שלה שלא עושים ליד אנשים, אפילו לא בני משפחה.

להבין את בן הזוג

הרבה פעמים הבנה של מה הוא מרגיש- יסיע לך לתקן. למשל לבעלים כאלה טוב חדר חשוך. שקט, בלי מזיקת רקע ובלי נרות שעושים צללים שמושכים תשומת לב. היה לי זוג שהוא הצליח לעשות סקס רק כשהחדר היה עם תאורה רכה ולא היו סדינים- המיטה ערומה. רעש הסדינים טירף אותו.

שימו
- אפשר לשאול שאלות באנונימיות מלאה!

גולשים יקרים, על מנת שתוכלו לשאול ללא חשש, פתחנו עבורכם אופציה לתגובה כאורח. כל מה שעליכם לעשות על מנת להגיב כאורח ולא מהכינוי הקבוע שלכם הוא: 1. ללחוץ על "הוספת תגובה" 2. בחלון התגובה שייפתח, תראו את הכינוי שלכם מעל חלון הנושא. לחצו על הקישור "הוספת הודעה כאורח/ת" שמשמאל לכינוי. 3. בחלון שייפתח הזינו את הכינוי הזמני שתרצו. 4. המשיכו כרגיל למלא את שדה התוכן והכותרת. 5. בטרם השליחה, סמנו V לצד "הנני מסכימ/ה לתקנון האתר" ומלאו את המספר בקאפצ'ה (החלונית הקטנה לתוכה יש להקליד מספר). אירוח מוצלח!

היום הוא יום האהבה

לפחות לפי הנוצרים- יומו של ולנטין הקדוש. יום טוב לזכור ולהזכיר לעצמנו ולאהובינו את חשיבותה של האהבה. לא מתנות חשובות- אלא האמירה" אני אוהב אותך". פעמים רבות היומיום מונע מאיתנו לזכור ולהזכיר. אז היום במיוחד - זיכרו להגיד. גם אם זה נראה לכם ברור. אין מי שלא אוהב לשמוע. אני כאן בשבילכם הערב- אשמח לענות לשאלותכם.

למעלה