בעיות ברך

tsadoky

New member
בעיות ברך

אשמח אם מישהו יוכל לצייד אותי בהסבר, ואולי אפילו פתרון לתופעה המוזרה הבאה: אני רוכב הרים ותיק ורוכב כביש חדש יחסית. כושר אישי טוב - עד טוב מאד. בלי פציעות. בלי מכאובים, כולל אחרי רכיבות של 100 ק"מ פלוס. לפני כמה ימים התחלתי להתאמן על טריינר. גם זה נגמר ללא בעיות. והנה באה לה רכיבת כביש. לא משהו מיוחד. 100 ק"מ בכיבישי השרון. בקילומטר ה 40, אחרי קטע מאומץ, התחלתי להרגיש כאבים עזים בברך ימין. כל דיווש היה כרוך בכאבים שרק הלכו וגברו. את הרכיבה הזו גמרתי על ארבע. זה קרה שלשום. הנחתי לברך בינתיים מתוך תקווה שמנוחה קצרה תאפשר חידוש הדיווש. אבל אני תוהה: מה יעכול היה לגרום לכך. מה עשיתי לא נכון? האם יתכן שזה הטריינר שרמת ואופי ההתנגדות שלו שונים מרכיבה רגילה? בקיצור, את מי ומה להאשים? וכיצד לתקן ? תודה מראש

c h u k u 3

New member
מכיר קצת את הבעיה...כנס

הטריינר מספק לרוב התנגדות קבועה...כך שאם תפסיק לפדל הגלגל יעצר כמעט מיד. מה שאומר שאתה מפעיל לחץ גבוה יותר לאין שיעור על הברכיים מאשר ברכיבה רגילה. את השרירים שסביב הברך ואת נכונותה לסבול לחצים גבוהים של דיווש לוקח הרבה זמן לפתח. אפילו אם אתה רוכב כבר הרבה שנים...עדיין, השינוי הדרסטי בין פידול רגיל לבין פידול על טריינר, הבהיל לך את הברכיים. אני אישית רוכב על טריינר רק כשהמצב בחוץ הוא בלתי נסבל... ותעיד על זה רכיבת השבת האחרונה שלי: 80 ק"מ בכרמל בגשם שוטף, 3 שעות... תן לברכיים קצת לנוח...ברכיבות נפח בסיבובים רגועים על הילכים קלים... עברנו את פרעה...

בעיות ברכיים - שחיקה של הסחוס

במקרה של כאבים בברך יש לגשת לאורטופד ולהיוועץ . גם אני כרוכב וותיק כ - 12 שנים סובל מן התופעה שנוצרה עקב שחיקת הסחוס בברך מרכיבות השנים כמו שלמכונה יש בלאי גם לגוף לצערנו יש לכן יש לשמור על הברכיים וכדאי לעשות זאת בעזרת ייעוץ עם רופא ונטילת תוסף מזון בשם "גלוקוזמין" . בהצלחה.

trail man

New member
קראת בגילון אופניים האחרון על השיטת

על השיטת ריפוי? קוראים לזה פלדנקרייז יכול ליהיות שזה מה שיעזור לך תתקשר אליהם ותראה מה הם יכולים להציע: 053355512 בהצלחה

mmor

New member
האים?

האים אופניי הכביש הם אותם אופניי השטח? אים לא ,האים המידה מתאימה לך?

למעלה