בעיות בפריילוף

big99

New member
בעיות בפריילוף

נדפקו לי שניים מהם לאחרונה : הראשון נשבר לפני 4 חודשים, הבנתי שישנה בעייה כלשהי עם פריילופים של שימנו, הוא הוחלף במסגרת אחריות ובשבועות האחרונים ומייד לפני פקיעת האחריות : מכאנופן זיהה אצלי חופש בקסטה המצביע על פריילוף אשר אוטוטו עומד לשבוק חיים ושלחתי שוב להחלפה במסגרת אחריות.
האם ניתן למנוע את התופעה ? טיפים כלשהם ? אני חושש שהיא תחזור שוב בעוד מס' חודשים .
אני מרבה לרכב במצב של חצי שיכוך בבולם האחורי ובמצב של שיכוך מלא - רק בירידות . האם רכיבה במצב של שיכוך מלא עשויה למנוע זעזועים או נזקים ?

steiff

New member
XT?

יש אכן שמועות עיקשות על סדרה דפוקה של פריילאופים של שימנו XT בשנתיים האחרונות. אני רוכב על אחד ובינתיים, חצי שנה בערך, הכל עדיין שמיש. מה שאני יודע זה שהמכונאים יודעים את זה, שימנו יודעים את זה, ומה שמתקלקל מוחלף. הבעיה האמיתית היא מה קורה כשהפריילאוף מתקלקל באמצע רכיבה באמצע שום מקום...

big99

New member
לא יודע לענות לגבי הפריילוף

לא מכיר או מתמצע בפרטים הטכנים אבל אני יודע שהקסטה עצמה היא ברמה נמוכה יותר יותר מאשר XT .
הציעו לי פעם לשדרג אותה ל XT וזכור לי שהיא ברמה נמוכה יותר

tal913

New member
היתה סדרה דפוקה של

פריהאב (זה השם הנכון) xt, אבל עד כמה שאני יודע זה סיפור ישן, אין קשר לשיכוך, יש קשר לסגנון רכיבה שעלול לעזור לכשל לכשול, אבל זה לא תרוץ לכך שזה קורה.
אחת התקלות ששום אלתור בשטח לא יעזור מולם.

tal913

New member
דיווש עגול או מכות פדאל

מכות פדאל עלולות לקצר חיי הפריהאב

למעלה