בעיות בפאלם M100

• פותח הנושא chai
  • פורסם בתאריך

chai

New member
בעיות בפאלם M100

רכשתי לאחד מבני משפחתי פאלם M100 ולאחרונה החלה בעיה מוזרה: אין כמעט קשר בין המקום עליו אני מקיש על המסך לבין המקום בו מופיעה ההקשה. אני מנסה, כמובן, לסדר את ה"דיגיטייזר", אך אין לי אפשרות לצאת משם - אני עובר מקצה לקצה ומהקצה למרכז וכו´ וכך הדבר חוזר על עצמו ללא הפסקה, גם כאשר אני מכבה את הפאלם לחלוטין. הדרך היחידה לצאת משם היא באמצעות ה"ריסט", אך אז המצב חוזר לקדמותו. ביצעתי "ריסט" מוחלט (באמצעות לחיצה על כפתור ה"ריסט" וכפתור ההפעלה במקביל), אך זה לא עזר. אודה מראש על עזרת הגולשים.

בעיה במסך

סדקים? נפילות? או חיות אחרות? בדוק אם הפאלם נפל ויש כתמים שחורים עליו, זאת האפשרות הסבירה כשסנכרון הדיגיטייזר לא עובד אבל בוא נעשה ביחד עוד פעם את סנכרון הדיגיטייזר כנס ל-Prefs, בחר ב-Digitizer ובצע שוב במידע והסמן זז יותר מארבעה-חמישה פעמים, סימן שיש לך בעיה עם המסך (נכנסו מים (אפילו כמות מזערית בזמן שניקו את המסך), שבר או סדק וכו´) על ה-Cassiopeia הישנה שלי נשפכו בקושי כמה טיפות טקילה וסה טו, לא עזר דבר.

shukyn

New member
תקרא מהנסיון ןהבעיה פתורה לתמיד....

תוריד 4 תכנות מ palmgear.com 1 - x-master 2 - easylaunch 3 - scncalibrate 4 - digicheck תתקין אותם לפי הסדר ואש לא יקרה מצב שלא תוכל להיות עם סטילוס לא מאופס. אתה יכול להתקשר אלי 052-439807 ואסביר לך יותר טוב.

chai

New member
תודה, אנסה בקרוב

המכשיר לא נמצא אצלי כעת. אבל אינני מצליח למצוא שם את ה-digicheck. אשמח גם אם אוכל להבין - פחות או יותר - מה אני עושה.

למעלה