בעיות בעיצוב

Beigelman

New member
בעיות בעיצוב

פעם עשיתי את זה איכשהו אבל זמן מה לא היה לי צורך בזה. יש אפשרות לעשות תיבת טקסט שקופה לגמרי? שלא יהיה את הלבן מאחורה.. שהדבר היחיד שיראו זה הטקסט.

thats me1

New member
אפשר להתאים

את הרקע של תיבת הטקסט לרקע של הטופס. נראה לי שאתה מתכוון לזה. תיבת טקסט היא לא כמו תוית, לתוית יש את היכולת לקבוע את צבע הרקע לשקוף.

Beigelman

New member
:|

אני יודע שתיבת טקסט היא לא תווית.. ואני לא יכול להתאים את הרקעים, אני חייב למצוא דרך לעשות את התיבת טקסט שקופה, רעיונות מישהו?

יעל51366

New member
בד"ר ויבי בקישור שלהלן

http://www.dr-vb.co.il/search.php?what=%F9%F7%E5%F3&field=1

Beigelman

New member
ראיתי את זה

התיבת טקסט בריגע שכותבים היא חוזרת למצב הרגיל, אולי מישהו יודע לשמור עליה שקופה? (ניסיתי כל מני דברים)

פאשה0

New member
אצלך צבע של תיבת טקסט הוא כמו

צבע רקע של הטופס, אבל זה לא מה שהוא רצה. מה עם תשים תמונה על הריקה, איך אז תעשה את התיבה שקופה?

מס1

New member
לתיבת טקסט

אין BackGroundStyle אז שיפקח עליה ידנית יעביר אותה לאחור או לקדימה לפי הצורך לא ידוע לי על שיטה לעשות אותה שקופה

פאשה0

New member
יש דרך די פשוט לעשות את תיבת טקסט

חצי שקופה (ראה תמונה). את הפרמטר של שקיפות כמובן ניתן לשנות, אבל אי אפשר לעשות אותה שקופה לגמרי כי שיטה הזאת מופעלת על כל התיבה כולל טקסט, וככל שעושים את התיבה יותר שקופה כך גם את הטקסט בפנים רואים פחות טוב.

פאשה0

New member
אם זה מתאים לך, אז מחר אני אבדוק

איך בדיוק עושים את זה.

Beigelman

New member
אוקיי

פאשה0 תודה, זה עוזר לי גם. מס1 לא הבנתי איך מה ששלחת אמור לעזור לי \: תודה כל מקרה.

פאשה0

New member
בעצם אני לא יודע איך עושים את זה

משום מה חשבתי אתמול שאני יודע, אבל זה היה משהו אחר...

למעלה