בעיות בסיאליס

danny37

New member
בעיות בסיאליס

השתמשתי בסיאליס, וזה ממש הגביר את כאבי הגב שלי עמומים וכמעט לא מורגשים. מה עושים? בפעם הבאה זה ישתפר? זה קשור בכלל?

../images/Emo24.gifהי דני !!

לא נראה לי שיש קשר..בין הסיאליס לכאבי הגב. יחד עם זאת, נסה מספר פעמים (אם לא ניסית) ואז דווח האם יש עדיין כאבים....נראה לי שלא יהיו. עידן

danny37

New member
לכשיירגעו הכאבים אנסה שוב, אבל:

עכשיו כשאני קורא את התוויות התכשיר, כתוב: כאבי גב וכאבי שרירים (נצפו באחוז נמוך של מטופלים). צריך לשים לב אם זה חיזק בעיה קיימת. לי יש בעיה קלילה בגב תחתון, והכאב שבה 24 שעות אח"כ היה ממש בלתי נסבל. אך טרם חרצתי דעה. תודה!

../images/Emo24.gifדני

אכן זה נכון מה שאתה כותב ומה שכתוב בהתוויה. ידוע שיש כאבי שרירים וכאבי גב ועוד תופעות לוואי. יחד עם זאת כפי שכתבתי ...לא הייתי נחפז ומנסה עוד מספר פעמים לפני שתחרוץ דיעה. אבל!!!! אם הכאב הוא בילתי נסבל נסה כדור אחר. עוד שבועיים יגיע הכדור החדש,לויטרה, ויש ת'ויאגרה...נסה! עידן

danny37

New member
אכן אנסה ותודה

יש לך מושג אם ויאגרה שפג תקפה לפני חצי שנה היא תקפה? אתה לא לוקח אחריות על התשובה. תודה.

danny37

New member
מעניין מה יעשה

חצי כדור סיאליס. צמצום זמן ההשפעה הפוטנציאלי? חצי זקפה? שניהם יחד? כי אני יודע שיש גם כדור עשרה מיליגרם. השאלה, אולי, מה ההבדל ביניהם!!? (מזל שלא לקחתי שניים!)

לא יעשה הרבה הבדל...במידה

והבעיה לא אורגנית. אם כן,אזי אם 10 מג' לא עובד 20מג' יכול לעזור. העיקרון הוא כמו בויאגרה.... ד"א...היום הגיע אלי משהו שדיווח גם הוא על כאבי תופת בגב. גם הוא ינסה עוד פעם-פעמיים....ויראה מה הלאה. עידן

למעלה