בעיות במשוב

ani1551

New member
בעיות במשוב

מתחילת השנה איני יכולה להיכנס למערכת המשוב ולהתעדכן. המחנכת כבר שינתה את הסיסמאות פעמים, שלי וגם של אבא של התלמיד, ואיננו מצליחים להיכנס - מתקבלת הודעת שגיאה של סיסמא שגויה (ואחרי שלוש פעמים, החשבון נחסם כמובן). ניסיתי בכרום וגם באקספלורר, ואין לי מושג מה לעשות יותר (וגם למחנכת אין). האם למישהו פה יש מושג אם יש איזהשהיא תמיכה טכנית שאפשר לפנות אליה? או משהו אחר שאפשר לנסות? חוץ משגיאה במס הזהות שלי כבר אני לא יודעת מה לחשוב. הגישה למשוב חשובה לי כי התלמיד מאותגר קשו"ר (שלא לומר מרחף גבוה) ואין לי איך לקשר אותו למציאות אם אני לא מעודכנת בעצמי באופן בלתי תלוי על מה שקורה בביה"ס.
שבוע טוב!

xfwind

New member
אצלנו נפתר באמצעות המחנך + אחראי מיחשוב בביה"ס

שבי להם על הוריד.
&nbsp

&nbsp
&nbsp

mykal

New member
אין לך מספרי טלפון

של המחנכת? של המזכירות?
מישהו מהמערכת אמור לתת מענה.

BrightEye

New member
בדף שאת מקבלת עם הסיסמא הראשונית רשום מס' ת.ז

שלך.
אז את יכולה לבדוק מול זה.
בכל מקרה, תבקשי שינפיקו לכם דפים חדשים לכניסה למשוב, ותכנסו על פי מה שכתוב שם.

בכושר51

New member
יווו גם אצלי כך..

חשבתי שאולי הסיסמאות לא בסדר..תודה על העידכון

ani1551

New member
תודה!

טוב לדעת שאני לא לבד.
אני אכן יושבת למחנכת על הוריד ושלחתי לה את מספרי הזהות שתבדוק (אני מקווה שהם לא יטיילו למקומות לא נכונים). אני מקווה שהיא לא תשנא אותי על הניג'וס (מחנכת חדשה, אם היא תדע איזה עול זה מוריד ממנה היא תודה לי, אבל הוא מטעה והיא מן הסתם לגמרי לא מודעת).

אימם

New member
תודה על המשוב

גם אני פתאום לא מצליחה להיכנס
חבל שאין שם אפשרות שחזור סיסמא ושצריך להמתין עד שהמחנכת ו/או אחראי משוב (אצלנו זו אותה אחת)
יתנו סיסמא חדשה

אגוזים1

New member
האמת?

אני לא כל כך זוכרת איך נראה המשוב ועכשיו כבר אני לא יכולה להיכנס אליו.
&nbsp
אבל אם אני זוכרת נכון, בסך הכל היו פונקציות דומות. אז אין לי מושג מה הייתה הסיבה של בית הספר להחלפה

חני בו

New member
אצלנו עובדים רק עם וובטופ

אני אוהבת. אבל לא מעט הורים נתקלים בבעיה עם ססמאות. רכזת מחשבים וגם כל מחנכת, יכולה לאפס את הססמא ולתת להורים חדשה.
&nbsp

קיפודוד

New member
מהשנה זה לא תקני, לפי חוזר המנכ"לית

חל איסור לעבוד עם תכנות פרטיות לבתי"ס ציבוריים, בכל מעגל המחייב דיווח (נוכחות, ציונים וכו).

קיפודוד

New member
אני מניח שמדובר בשליטה על המידע ובשליטה על משאבים.

אם חשוב לך אמצא את ההנחיה. היא מאד ברורה.

גם לנו זה קרה...

וגם אנחנו פנינו למזכירות וביקשנו להחליף סיסמא ולא עזר... בסוף לאחר שהתיאשנו, הגענו לזה דרך האפליקציה בסמרטפון... שם הכל קל וברור ואין בעית סיסמא...

ani1551

New member
רגע רגע

באפליקציה לא צריך סיסמא? (לא ניסיתי אבל אוריד אותה אם צריך)

צריך אולי רק בפעם הראשונה...

מאז בכל פעם שאני מפעיל את האפליקציה הוא כבר זוכר אותי ונכנס ישר לנתונים של הבת שלי...

למעלה