בעיות במערכת החיסונית?

ringol

New member
בעיות במערכת החיסונית?

במשך 4 החודשים האחרונים, יש לי כאבי גרון ושפעות למיניהן הכוללות מדי פעם בעיות עם דלקת אוזניים. נראה לי שאולי יש כאן בעייה במערכת החיסון שלי, ומאחר והרפואה הקונבנציונאלית לא עזרה עד עכשיו - אני מחפש פתרונות חדשים. למישהו יש רעיון? אולי שם של הומאופאת באיזור תל אביב? נטורפאת? או אפילו רופא אלילים - רק שישחרר אותי כבר מהרגשת החולי שמקננת בי... תודה

חיזוק מערכת החיסון

חיזוק מערכת החיסון היא אחד הסיבות השכיחות בגינם מגיעים אנשים להומיאופתיה . אכן, ההומיאופתיה מיטבה לעשות זאת כאשר מותאמת תפורמולה מדוויקת למטוםל ע"י הומיאות קלאסי

ringol

New member
הסברים

מה ההבדל בין הומאופתיה קלאסית לאחרות? ולמה את מתכוונת כשאת אומרת "כאשר הפורמולה מדוייקת למטופל"? מאחר ומעולם לא פניתי לרפואה הלא קונבנציונאלית - אשמח לקבל קצת הסברים. ואגב - תודה רבה עבור התשובה.

הומאופתיה קלאסית

"פורמולה מדויקת" משמעה התאמה של תרופה הומאופתית לאדם מסוים. הומאופתיה היא רופואה הוליסטית שמשמעותה טיפול באדם באופן כולל. לא רק בסימפטום מסוים אלא מתוך ראיה כוללת של כל מרכיבי אישיותו. תרופה הומאופתית ניתנת לאחר ראיון מקיף ומעמיק ומתוך הבנה רחבה. הדיוק הוא עיקר עבודתו של ההומאופת הקלאסי. מכיון שדרך כזאת של ריפוי מסובכת קמו מקצרי דרך ויצרו הומאופתיה שאיננה קלאסית ז"א כזו שמותאמת באופן כללי לסימפטומים שונים. ברוך בוא לעולם הרפואה הלא קונבנציונאלית. מקוה שהדרך תוביל אותך אל העולם המופלא של ההומאופתיה. כל טוב עירית

למעלה